Do klubowiczów i modow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc pewnie niewielu mnie pamieta ale zostalem usuniety dyscyplinarnie z klubu przez Zoltara bez zadnego ostrzezenia. Jestem sympatykiem forum ale z domu niemoge nawet na nie zagladac. Przepraszam klub za wszystkie moja przewinienia majace miejsce rok temu lub nawet i dluzej i bardzo bym prosil o pozwolenie powrotu z mojej banicji i przywrocenie mi prawa do klubu, wiem ze wiele namieszalem ale wiele czasu minelo i sie wiele zmienilem. Pozostawiam Wam decyzje.

Jeżeli się "ludność" zgodzi to chyba będziesz musiał nick zmienić bo już jedenego _RICO_ mamy w klubie

Bez kraty dobrego browaru nie ma o czym mówić...

Dramar, Walus, JACO i reszta... Co Wy na to ?

Pijemy of coz w 3mieście

Po sesji moge pic studia ciezka sprawa. Nawet nie wiecie jak sie stesknilem

Rico byl pierszy i uwazam ze nicka niemusi zmieniac. ja jestem za zebyls byl z nami

NIe wiem jakie przewinienia sa na twoim koncie ale ja zawsze jestem za tym zeby bylo nas espero-maniakow jak najwiecej na naszym forum

PS. Co do nicka to mysle ze twoj "nastepca" , mogl by miec pretensje troche, zreszta sluszne.

Pozdrawiam

Mnie Rico nigdy nie denerwowal, jako nie podgrzewalem sie jego tematami i jak dla mnie jestem jak najbardziej za zdjeciem bana z jego ip.

Co wiecej nigdy nie zrozumialem do konca motywow wyrzucenia go z klubu, ale nie piszmy o tym.

Jestem za i uwazam, ze Rico nie musi zmieniac nicka, poza tym przeciez ma ich jeszcze kilka do wyboru

U mnie masz (i zawsze miałeś) WYBACZONE

Ja tam mściwy nie jestem

Jeśli obiecasz, że połowę majątku przepiszesz na poczet rozwoju klubu Espero, drugą połowę na Radio Maryja to jak najbardziej jestem ZA Twoim powrotem.

Będę nawet tak dobroduszny, że trzecią połowę majątku pozwolę Ci zatrzymać

A tak napoważnie - jestem na TAK

Pozdrawiam - SpeedR

dobra nie robmy juz cyrkow..przywrocmy kolege i zamknijmy watek..

Cytat:
2005-05-31 23:47:27, SpeedR pisze:
Ja tam mściwy nie jestem Jeśli obiecasz, że połowę majątku przepiszesz na poczet rozwoju klubu Espero, drugą połowę na Radio Maryja to jak najbardziej jestem ZA Twoim powrotem. Będę nawet tak dobroduszny, że trzecią połowę majątku pozwolę Ci zatrzymać A tak napoważnie - jestem na TAK Pozdrawiam - SpeedR

A sławetny wpierdol? Miałem nadzieję że wreszcie zobaczę i znowu nic...

A w temacie - Zgadzam się z przedmówcami.

Ja jestem na "nie" ale wynika to wyłącznie z tzwn. "ostrożności procesowej" czyli....ZUPEŁNIE NIE WIEM o sooo chozi więc zastrzegam sobie czwartą połowę majątku o której SpeedR zapomniał.....wtedy jestem na TAK....nawet 3 razy TAK /uwaga!...pisząc te słowa jestem absolutnie trzeżwy! /

A Poważnie Ja nawet NIE MOGĘ mieć nic przeciwko....kiedyś, kogoś musiało zaboleć kogoś dotknąć to co namieszał /?/ Rico.....jeśli Ci którym dał w kość wybaczają to się cieszę bo będzie nas więcej /może mu ze 2 ramki się wciśnie i w końcu zamówić się uda ?? /

ranyyy nie piłem ale bełkot z tego wyszedł straszny !! .....chyba się pójdę napić browarka za zdrowie "new Rico" i wszystkich Klubowych Braci i Sióstr !