Gdy furiaci sie nudza - mini spot F&F :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj byl nudnawy wieczora,mojej baby nie bylo a ja nie mialem co robic,nagle przypomnialem sobie ze Rino tez zostal samotny na jakis czas wiec nie namyslajac sie wiele wyslalem sms-ka: :Idziemy na piwo",dostalem odpowiedz "Chetnie,gdzie i kiedy" 10 min pozniej siedzielismy z piwem w samochodzie,mialo byc po jednym ale w sumie troche sie rozpedzilismy Obgadalismy klub nasze baby powspominalismy stare dobre czasy. Nie ma to jak napic sie z klubowiczem Oto kilka fotek pogladowych ze spotu

http://euro2003.boo.pl/upload/up/pliki/Hpim1403.jpg ">

http://euro2003.boo.pl/upload/up/pliki/HPIM1391.JPG">

Zaaaaaajebisty sufit macie w tym aucie

Cytat:
2005-03-06 12:56:42, Jesion128 pisze:
http://euro2003.boo.pl/upload/up/pliki/HPIM1391.JPG"> Zaaaaaajebisty sufit macie w tym aucie

Rajdowy jest

Ja wczoraj z kumplem tez walilem browce u siebie w maluchu. lubie to hehe pamietajcie ze kluczyki niemoga byc w stacyjce bo sie mendy przyburza ze chcecice kierowac po alkocholu.

Cytat:
2005-03-06 13:17:27, maskekk pisze:
Ja wczoraj z kumplem tez walilem browce u siebie w maluchu. lubie to hehe pamietajcie ze kluczyki niemoga byc w stacyjce bo sie mendy przyburza ze chcecice kierowac po alkocholu.

Nie mielismy wogole kluczykow

bimber jakis Ty gładki..taki ogolony a sufit fakstycznie extrasny

no! prawdziwi F&F Menels hehe a jaka dobrana z was para... hie hie sufit jest grejt
ps wczoraj chyba wszyscy walili browarki

pozdro

hehe wieczór byl faktycznie Furiouspozytywny na poczatku bylo cholernie zimno po 1 piwku bylo zimno tylko w nogi po drugim juz bylo cieplutko a po trzecim otwarlismy sobie okna

a co do sufitu to zeby nie było ze rdza to jest ten cholerny klej którym przyklejone była ta wełna czy cos pod podsufitka po co to komu wogóle na nastepna sesje zeskrobie bo zbieram sie od wakacji

nastepne chlanie w tym tygodniu jakos ktos sie pisze? Bart?

Cytat:

Ja bym sie chetnie zintegrowal w koncu, dawno nie zlopalem browara z Furiousami...

Wujkowi Kajtkowi nawet jestem "winny" pewna ilosc browaru

fak fak fak ja mam w tym tyg w weekend dwa egzaminy i do tego zajecia od rana do wieczora a tak bym sie bardzi chetnie pisal buuuu ale jeszcze ebdzie czas...

ja się moge dołączyć do integracji tylko jak tu wracac pozniej do domu po pijaku?

jest w planach pewna akcja (Krk) dam znać, jak wszystko będzie pi razy drzwi dograne

noooooooo wreszcie!!!!!!!!!
juz myslalem ze sie takiego postu nie doczekam
dawaj znac jak tylko bedzie wiadomo co i jak!

No więc na 95 % będzie to najbliższa sobota. Zapraszam wszystkich klubowiczów, sympatyków itp. itd . Gościnnie wystąpi Dejta .
Co do miejsca spotkania to jeszcze nic pewnego, ale zastanawialiśmy się nad Rally Cafe (ktoś tam był? - ile tam jest miejsca, jaki ruch, cena browara itp.).
FnF menele uderzają

rally cafe to myslisz o tej na barciach pod ak krakowskim? miejsca tam jest na dwadziescia osob max...dawno nie bylem a jak bywalem to zawsze w srody tak ze nie wiem jak z ruchem tam i cenami teaz

nie, nie, chodzi mi o tą na ulicy Stradom (dawniej tam było kino atlantis czy coś w tym stylu) - właścicielem jest bodajże Szerla

na ulicy barciach jest kanjpa automobilowego klubu (jakos tak) mojej tesciowej,szkoda ze wczesniej nie dal nikt znac bo wtedy by mozna bylo spokojnie zorganizowac impreze zamknieta a teraz w sobote organizuje tam urodziny moj szwagier wiec nie pewnie nie bedzie na integracji,chyba ze jakims cudem przelorzycie to na niedziele

A tak wogole co to za potpinanie sie do mojego posta )

No panowie szykujcie sie na sobote... przyjade tam do Was i mam nadzieje, ze jak juz wszystkoobgadamy to sie cos napijemy

Takie spoty też są dobre

Pamiętam w zeszłe wakacje - dobrze było w twarz, a na następny dzień wszyscy cienia szukali - bo nie ma to jak kac w 30st upale

Panowie z okolic prosze pilnie o zgłoszenie sie do mnie, w celu zorganizowania takiego spota. Ale oprócz bronkoof proponuje bułke z sosem czosnkowym (kisiel i ruff wiedzą o co loto)

Cytat:

ja ja .....wez mnie wez mnie