| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-05-24 16:16:47 Zapraszam do przeczytania artykulu.
Smieszne i zalosne... |
kubik_44 Była Samara ... co t ... Skierniewice | 2005-05-24 16:31:44 Już nic mnie nie zdziwi. |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2005-05-24 16:49:40 bez komentarza... szkoda nerw... |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2005-05-24 18:37:37 Kurna wszystko w naszym kraju opodatkowac! Taki kuzwa cel maja, zamiast dac zarobic, zeby miec z czego placic te podatki - to ehh zygac sie chce!
Podatek w paliwie i drogi dziurawe, platna autostrada w remoncie z 40 km/h, za zjebana winde, za brak kratek w studzienkach kanalizacyjnych. Szkoda sie wysilac, przykladow jest bez liku, rewolucji nam trzeba i tyle. Wyrznac wiejska! |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-05-24 20:17:32 Podobno ludzie domagaja sie likwidacji Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji - podpisalbym sie pod czyms takim obiema rekami ! |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-05-24 21:15:47 kretyni. ciekawe, jak opodatkuja komorki...
beznadzieja. za co tu placic?! Jesli juz mam placic, to tylko pay-per-view! Ogladam to co chce - palce za to, co ogladam i za nic wiecej! |
andrys20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Łódź | 2005-05-24 21:21:21 szkoda gadać z tymi maktojebc.... , lepiej żeby przestli sobie płcić tkie pieniądze i zaczeli leżdzić tramwajami , a nie limuzynami.
A tak poza tym to mnie wkur.... Kropiwnicki bo ten dureń nic nie robi w związku z dziurami i łatmi na drogach. Mógłby ch.... zmienić asfalt w całej łodzi bo np.: na Pomorskiej to jeździć się nie da takie tam wyboje i dziury na dziurach |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-05-24 21:56:02
a jest w Lodzi ktos, kogo ten pacjent nie wpienia? Autobusy sie rozlatuja, jezdzic sie nie da po jezdniach, po chodnikach chodzic - ale za to prezydĘt ma czapeczke z herbem i mielismy zajefajny :/ jarmark zamiast parady techno
On z tej samej bandy - na ksiezyc bez kanapek ich!!!! aha, nie wiem, czy kogos to tyczy, ale podniosa tez akcyze na na oleje opałowe oraz gaz płynny do ogrzewania mieszkań. a stad juz krok do podwyzki za LPG do aut. moze jeszcze niech obloza akcyza wode pitna - jako luksus. [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-05-24 21:57:49 ] |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-05-24 22:49:50 Kogos zawsze musza wybrac... a ze nie ma nikogo mądrego... takie mamy wlasnie "elity" polityczne. Jak uzdrowic budzet ? OPODATKOWAC ! Wszystko i wszystkich... prymitywne. A moze ograniczyc diety i wlasny luksus ? Nie... to juz przeciez za trudne. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-05-24 23:55:52
hm.. to akurat tez niewiele by dalo. Tu trzeba przede wszystkim racjonalizacji wydatkow i KONTROLI na co doklandie kasa sie rozchodzi. A na razie wydaje sie miliony na rzeczy zbedne, w dodatku nikt nie sprawdza, czy np. wybrano najkorzystniejszych podwykonawcow - w zasadzie panuje wola amerykanka i kumoterstwo. Wtedy mozna myslec i sensownym wydawaniu tego, co juz sie gromadzi, bez podnoszenia podatkow. Poza tym - wysokie podatki hamuja gospodarke, co z kolei przelozy sie na spadek sily nabywczej ludzi... |
Fruwak SYMPATYCZNY GOŚĆ Zagórz | 2005-05-25 12:05:26
ja slucham i to regularnie. poza tym slucham rozglosni regionalnych (Radio Rzeszow i Radio Krakow) ...i tylko takich ![]() |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-05-25 12:10:03 A ja jak słucham radia, to Trójki - każdy wie, co jest u nich w eterze - jak reklama "Media Markt - nie dla id...ów"
Inne prywatne stacje są niczego sobie, ale najczęściej nic co by mnie interesowało nie puszczają.... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-05-25 14:29:53
mowisz o Kropie? a to sie cale miasto zastanawia, kto go wlasciwie wybral... najpewniej wygral tylko dlatego, ze kontrkandydat byl z SLD - wiec ciemny lud myslal, ze wybiera mniejsze zlo. A wtedy jedynym sensownym rozwiazaniem bylo oddanie glosu niewaznego - co tez uczynilem ja i wielu moich znajomych. Jaki to wybor miedzy aferzysta a idiota? Braklo kogos trzeciego... choc to moze lepiej, ze jest "tylko" prezydentem miasta... strach pomyhslec, co nawyrabialby jako minister... Skoro na jeden (!) pomnik potrafi rzucic 5 milionow (!) z miejskiej kasy.... |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-05-25 14:44:34 Tak, jego mam na myśli
No spoko - na 1 kadencję, a na drugą? Nie mogłeś sam kandydować? ![]() |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-05-25 15:36:00 on jest pierwsza
a w nastepnych to owszem, kandyduje. |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-05-25 16:05:20
Na podstawie tego wysnułem wniosek, że już kolejną
Nie interesowałem się jakoś kandydatami z sld..
Ale pierwsza - nie znaczy ostatnia, co?
POMOŻECIE?
Trzeba kupić jeszcze jeden pomnik ![]() |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2005-05-25 16:06:25 panowie, schodzimy na politykę... |