MotoNews.pl
11 Jak się zdejmuje grill w E34 (98336/0) - PT

Jak się zdejmuje grill w E34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pls napiszcie mi jak sie zdejmuje grill w E34 !!!!!! Mały wiem że problem wydaje się banalny ale dla mnie nie jest :]

Cytat:
2005-05-27 11:12:05, karton pisze:
Pls napiszcie mi jak sie zdejmuje grill w E34 !!!!!! Mały wiem że problem wydaje się banalny ale dla mnie nie jest :]

Jeżeli chcesz coś rozebrać to tutaj masz wszystko wybieraj pokolei E34->sedan itd,pzdr

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HC61&mospid=47380&btnr=51_0728&hg=51&fg=20

dzięki Jezz,ja widzę ten element ale nie moge go zdjąc a na tym zdjeciu nie widzę jak on jest mocowany(zaczep,wkręt :/ ) podbno zdejmuje się to łatwo co mnie jeszcze bardziej irytuje ale jakoś nikt nie może mi napisać jak !!!!

DZIKI ZYGGY spisałeś sie

Zdjęcie grilla w E34 jest rzeczywiście problematyczne. Poza widocznymi śrubkami, grill trzyma się na "ukrytych" dwóch zatrzaskach - elementy nr 9 na rysunku

E34 520i GRILLE

Aby rozpiąć te zatrzaski należy podważyć je długim płaskim (5mm) śrubokrętem wkładając go przez otwór nad kierunkowskazem, jednocześnie ciągnąc grill do przodu.

ZYGGY jak juz napisalem dzieki i ZAJEBISTY znak pokoju w Twoja strone eheheh,jak teraz tego nie zdejme to biore wiertare i sam sobie zrobie mocowanie pozdro