| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2005-06-04 09:42:07 Jedrek13 ładny angol, a raczej angielka , co do błędów w Świdnicy będzie cię to kosztować 150 PLN szkoda kasy, ze spinacza uzyskasz te same informacje, a fachowość panów w ASO w Świdnicy hm... jest delikatnie powiedziawszy do dupy..., jak nie potrafisz tego zrobić, daj znać na privie lub 504 020 899 umówimy się i postaram się pomóc, mi wyświetla też czasami kod 16 a nie mam żadnych problemów z obrotomierzen czy odpalaniem... |
Szarbia Ford Sierra Powiat Wolomin | 2005-06-04 09:53:16 Przy podobnych objawach z obrotomierzem w drugim moim samochodzie okazalo sie, ze jeden kabel miel zly styk z dodatnia klema akumlatora. |
Jedrek13 dziura | 2005-06-04 11:20:26 Wlasnie dzis rano odstawiłem (czytaj odcholowałem) Omesie do ASO ((.....
Diro. Swoja drogą to jest "Niemiec" , tylko uważa się za "Angola" ) |
Solltys LOB MEMBER v40 przeddzidzie | 2005-06-07 12:49:04
Zasada namber łan -> wyszukiwarka alias archiwum Zastosowanie zasady namber łan -> Czy moge przełorzyć zegary z obrotomierzem??
Oleju???
Pomijając zamontowanie orginal desk z OmyA z obrotomierzem są jeszcze takie druciarskie patenty, które można zakupić w sklepach moto i zamontowac sobie dodatkową busolę na obroty - ale jak powiedziałem to druciarstwo a'la 126p ![]() |