MotoNews.pl

Uchwyty do tylnej półki w caro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

W sklepie: 'Nie ma', u dealera...'śmiech'....tak więc.....Mam pytanie za 100 punktów: Czy ktoś gdzieś, gdziekolwiek i kiedykolwiek widział do kupienia komplet tych takich dynksów (uchwycików) od tylnej półki w polonezie caro????????
Połowę z nich mam połamanych, bo ktoś woził jakiś towar i teraz mnie zaczęło wkurzać, że na wertepach klekoce jak wóz z rondlami.
Chodzi mi o te małe uchwyty trzymające od spodu na miejscu dwa płaty tylnej półki. Te przymocowywane do tych plastkiowych boczków na których półka ma się opierać.....

Kiepskie sklepy odwiedzasz w W-wie są w sprzedaży na sztuki, na giełdzie na Żeraniu leży tego pełno do wyboru.

W Toruniu bez problemu kupowałem jakiś czas temu, były dostepne wszystkie mozliwe dynksy po zetce za sztukę.

ja tam cala polke w idealnym stanie zanabylem, w kolorze czarnym i po klopocie

W wawie na Karmelickiej jest pelny wybor tych dynksow...

kilka róznych dynksów od pólki powiniem miec tez ja w garazu u ojca - cos mi sie kojarzy, jak nie bedziesz mogl u siebie dostac to napisz na priva, ktore dynksy Ci są potrzebne to Ci wysle

A da się kupić te gumowe wieszaki ,które unoszą tylną półkę? Chodzi mi o te gumowe "sznurki" długości około 25cm. Urwały mi się

Na zeraniu sa sznurki-sznurki a nie sznurki-gumowe

Cytat:
2005-07-12 23:43:39, mati_lecha pisze:
A da się kupić te gumowe wieszaki ,które unoszą tylną półkę? Chodzi mi o te gumowe "sznurki" długości około 25cm. Urwały mi się

Zobacz w hurtowniach: Pol-parts Hurtownia Daewoo Antoninek albo w hedarze na Jeleniogórskiej (także hurtownia Daewoo)

Cytat:
2005-07-13 00:10:06, Mebig pisze:
Zobacz w hurtowniach: Pol-parts Hurtownia Daewoo Antoninek albo w hedarze na Jeleniogórskiej (także hurtownia Daewoo)

Dzięki. Mają za 1,49 zł.

Całe stada walają się tego po giełdach i sklepach auto-moto.
Ze znalezieniem nowych nie miałem problemu. Żeby z naszymi Poldkami tylko takie problemy były, czego Kolegom i sobie życzę

Polecam te sznurki-sznurki zamiast gumek-sznurków. Moje są dodatkowo zamontowane do tych plastików na których opiera się półka - gdy auto stoi "z górki" półka nie przechyla się do przodu. No i trwałość - gumy wytrzymały jakieś 3 lata od nowości a sznurki wiszą już 8 lat.
Pozdrawiam pawel_B

No więc dzięki- jeszcze poszukam w Poznaniu po sklepach jak będe przelotem.Tu na 'prowincji' trudno o takie bajery, a nie pojade do Wa-wy po głupie 'dynksy' za zeta

A te sznurki u mnie były od nowości i zaczynaja sie przecierać-
i tak dobrze-prawie dziesięć lat z taką półką wytrzymały...

W Kielcach też nie tak łatwo to kupić. Ilość zjeżdżonego gazu za tymi duperelami juz dawno przekroczyła kilkukrotnie ich wartość. Aktualnie poszukuję sznurków do Caro Plus tylna półka. Jakby ktoś miał okazję i mógł mi to kupić (zwracam wszystkie koszty zakupu i przesyłki) to byłbym bardzo wdzięczny. Jeśli coś to na priv. Dzięki z góry za pomoc.

Cytat:
2005-07-12 22:50:02, rheum pisze:
W sklepie: 'Nie ma', u dealera...'śmiech'....tak więc.....Mam pytanie za 100 punktów: Czy ktoś gdzieś, gdziekolwiek i kiedykolwiek widział do kupienia komplet tych takich dynksów (uchwycików) od tylnej półki w polonezie caro???????? Połowę z nich mam połamanych, bo ktoś woził jakiś towar i teraz mnie zaczęło wkurzać, że na wertepach klekoce jak wóz z rondlami. Chodzi mi o te małe uchwyty trzymające od spodu na miejscu dwa płaty tylnej półki. Te przymocowywane do tych plastkiowych boczków na których półka ma się opierać.....

Mojemu ojcu też się połamały to zrobiłem ze śruby metalowej i jest git . Naprawdę warto się troszę pomęczyć. Trzeba zeszlifować gwinta ze śruby i włożyć to tylko już nie pamiętam jak to zrobiłem (założyłem)