MotoNews.pl

Gdzie oddac do regeneracji ganzik i aparat zaplonowy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
radosc z jazdy mocno ograniczja wyjebany gaznik i aparat z 903. czy wiecie gdzi emozna to oddac w mojej okolicy (katoiwce) i ile to kosztuje?

jak wiesz gdzie na swietochlowicach jest korea to tam jest taki warsztat i tam regeneruja gazniki,z tego co pamietam to w tamtym roku za maluchowski gaznik wraz z ustawieniem wszystkiego i polroczna gwarancja kosztowal 100plnoff

Akurat przerabiam temat gaźnika u siebie. Podzwoniłem kilka firm, i tak za regenracje gaźnika wraz z zlikfidowaniem luzu przepustnicy średnio 500-700 zl, dla mnie to suma z kosmosu.Pojechałem dziś do tokarza, powiedział że bez problemu to zrobi a godzina pracy u nich to 30 zł..

500-700!! cay 50-70?

Cytat:
2005-05-24 19:07:45, Pat_kdb pisze:
500-700!! cay 50-70?

500-700 zł
za samo rozebranie wyczyszczenie i złożenie 270 zł...
Więc gaźnikowców radze omijac z daleka

Cytat:
2005-05-24 22:07:56, Art126 pisze:
500-700 zł za samo rozebranie wyczyszczenie i złożenie 270 zł... Więc gaźnikowców radze omijac z daleka

Ja to zrobie za 100 kurde te ceny to sa chore...

w Porąbce jest duzy zakład regnenerujący refgeneracja 2 gardzielowca kosztuje 100-150 a robią solidnie

no 100 zl czy tez 150 jakbym mial dac a by sami sobie znalezli przepustnice i uszczelki to jeszcze obleci. ale czy działaja wysylkowo?

Pat a na Górniczą w Katowicach zaglądałeś??
Szpek robi dobrze a jak nie on to Ci kogoś poleci.
Ja robiłem u niego gaźnik do Tico i było szybko i dobrze. Cena za regeneracje z roziwrceniem dysz 150zł.

jakies namiary?

gaznik juz wiem co i za ile. a jak wygalda sprawa z aparatem zaplonowym> czy to tez sie regeneruje - czy moze do 903 mozna kupic jakies czesci skladowe? mechanik mowi ze mam zbyt duzy luz na aparacie. a moze sie da cosik kupic? jak tak to co?>

napisz ogłoszenie że kupisz aparat zapłonowy do 903 tu i na fiat 127 forum, pamiętam ze z 3 osoby napisały mi privy ze mają na sprzedaz jak ja dałem ogłoszenie że kupie taki aparat tzn jak mój się wysrał

Podłącze sie pod temat
A gdzie w Warszawie mi gaznik ustawia do DOHC 1.8? czy trzeba gaznik z samochodem oddac czy wystarczy sam gaznik??

Jako że przerabiałem temat:
ul. Szarych Szeregów 1
tel: 6326951

ul. Rzemieślników 13 (przy ul. Łodygowej)
tel. 679-77-78
W dni powszednie czynny 7-17, w soboty 7-14.

Jest jeszcze dobry warsztat na ulicy Dobrej niedaleko salonu Forda, chyba nr 36/38 ale nr tel nie znam.

ok dzieki