MotoNews.pl

Znalazlem !! !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie znalazlem kasete z Rajdem Polski ( 43 ) w roli glownej graja dwa OBR SPORT POLONEZ 2000 i 2000 TURBO , oraz dodatkowo odcinek z Warszawskiego ( zobacze ktory to ) pienkne zolto niebieskie z ryczacymi wydechami. Moge komus pozyczyc aby przegral na wersje mpg lub avi aby byla na stronie. Niestety nie jest dobrej jakosci Prosze o kontakt zainteresowana osobe, to sie omowimy .
A jest na co popatrzec !

Panowie z Warszawy zgrajcie to na cd, to ciekawy materiał

Widze ze ku mojemu zdziwieniu nie wielu interesuje ta kaseta, myslalem ze bedzie wieksze zainteresowanie, wszyscy patrza a tylko jedna osoba odpisala. Co nie interesuje Was zapis video polda? Dziwne o zdjecia to prawie kazdy walczy. Coz mi to ryba czy ktos bedzie chcial przegrac czy nie.
Pozdrawiam

No widzisz odezwala sie tylko jedna osoba i to jeszcze z poza wawy Moze to nikogo nie interesuje, a moze to nie jest jakis taki wielki rarytas. Gadaj z kims z klubu, ja tylko simpatico

Cytat:
2005-07-04 19:49:42, Olaf pisze:
Widze ze ku mojemu zdziwieniu nie wielu interesuje ta kaseta, myslalem ze bedzie wieksze zainteresowanie, wszyscy patrza a tylko jedna osoba odpisala. Co nie interesuje Was zapis video polda? Dziwne o zdjecia to prawie kazdy walczy. Coz mi to ryba czy ktos bedzie chcial przegrac czy nie. Pozdrawiam

A czy Ty myślisz że cały klub nie ma co robić, tylko siedzieć non-stop przed forum? Spokojnie, na pewno niejedna osoba jeszcze będzie chciała...

Nie sadze ze kazdy siedzi przed kompem. Ale sadzac po pojawiajacych sie watkach i odsponach do mojego drugiego wpisu 66 a teraz 82 to chyba jednak ktos siedzi.
Jak napisalem mi to ryba. Moze kogos zainteresuje.....

Ja jestem z Warszawy, ale dokonanie takiego przerzucenia z videa na mpg to by było dla mnie duże, nowe przeżycie techniczne.

daj im szanse...przecież nie każdy w domu ma sprzęt żeby to zrobić, poza tym nie wszycy są na forum teraz...

ja jestem zainteresowany,dopiero co weszłem na forum i zasadniczo uważam że nie ma się co gorączkować

Cytat:
Widze ze ku mojemu zdziwieniu nie wielu interesuje ta kaseta, myslalem ze bedzie wieksze zainteresowanie, wszyscy patrza a tylko jedna osoba odpisala. Co nie interesuje Was zapis video polda? Dziwne o zdjecia to prawie kazdy walczy. Coz mi to ryba czy ktos bedzie chcial przegrac czy nie. Pozdrawiam

Interesuje się, interesuje, ale do zrzucenia to trzeba dużo, dużo, dużo lepszego komputera niż mam obecnie i karty przechwytywania video, a ja to wszystko będę miał gdzieś w drugiej połowie miesiąca najwcześniej. Nie daje poza tym przecież rady na wszystko naraz poodpisywać.

Kolega się postarał i przybiega do nas z dobrą nowiną, a tu nikły oddźwięk...

Olaf, niestety takie czasy nadeszły, że niewiele osób potrafi pokazać, że cenią to, że ktoś coś zrobił dla nich bezinteresownie.... czasem wręcz dojść można do wniosku, że było to Twoim obowiązkiem...

Ja niestety nie mam framegrabbera by zrzucić to do mpega...

Cytat:

Zainteresowanie to jedno a możliwość i umiejętność przegrania to drugie, u mnie jest tylko to pierwsze więc nie odzywałem się i czekam na odzew tych co to zrobią i powielą

Jetem bardzo zainteresowany obejrzeniem takich filmików ale niestety z komputerów jestem cieńki. Może do prezesa z tym? Niech wytypuje kogoś kto zajmie się zgrywaniem i robieniem filmików. Byłby dział filmy na stronce.

Cytat:
2005-07-04 22:39:05, enes pisze:
Jetem bardzo zainteresowany obejrzeniem takich filmików ale niestety z komputerów jestem cieńki. Może do prezesa z tym? Niech wytypuje kogoś kto zajmie się zgrywaniem i robieniem filmików. Byłby dział filmy na stronce.

kup mi frame-grabbera a wszystko będę zgrywał prezesem sobie łatwo buzię wycierać.... ech

ja jako fan rajdow i fso jestem bardzo happy mam nadzieje ze niedlugo bedzie mozliwosc to pobrac na kompa

Tak jak pisałem - jeśli wszystko pójdzie dobrze potrzebny sprzęt będe miał w bieżącym miesiącu. Już o tym myślałem, bo chcę sobie "Drużynę A" na CDeki przerzucić.

Ja toże się cieszę, ale ni mam pojęcia jak sie z wideła na komputra zgrywa i czym i jak.
Ale super że znalazłeś tą kasetkę
Pzdr

Jestem b. zainteresowany kopia, ale na moim kompie to tylko mozna list napisac
Piekna pamiatka!

Pozdrawiam
Adamus

Spoko, troche mnie ponioslo, bo siedzialem chyba z dwie godziny i przewijalem wszystkie kasety w ta i spowrotem, mam ich 86 wiec troche mi to zajelo. Kopia niestety nie jest dobrej jakosci, ale da sie ogladac, na jednym ujeciu widac nawet poldka 3d bo na coupe raczej mi nie wyglada. Sa tam nagrane jakies 4 rajdy dwa Polskie 43 i 46 Warszawski odcinek przy mennicy, oraz gdzies tam jeszcze, jest pare naprawde pieknych ujec.
Co do zgrania sam nie mam mozliwosci bo bym to zrobil, ale chyba mnie pamiec nie myli to Nazgul cos takiego robil na pierwszym zlocie ( na ktorym zreszta bylem )
Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos z kompem do zgrania bo material naprawde fajny
Pozdrawiam

Cytat:
2005-07-04 23:22:03, Olaf pisze:
(ciach) Co do zgrania sam nie mam mozliwosci bo bym to zrobil, ale chyba mnie pamiec nie myli to Nazgul cos takiego robil na pierwszym zlocie ( na ktorym zreszta bylem )

Trzeba mu wysłać priva (już to zrobiłem), a w rzeczy samej Olaf byłeś, byłeś do dziś "wisisz" na stronie klik, klik >>>