[126p] Fotki z remontu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, jutro zaczynam długo oczekiwany remont mojego maluszka. W profilu jest jego obecny stan. Post zakładam dziś bo tak jestem podniecony
Przedstawie po krótce co mniej więcej będę z nim robił...

Troszke chromiku nie zaszkodzi :

A to kolorek na jaki będzie "machnięty":

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2005-04-11 21:25:42 ]

Heh a myślałem ze to graty na sprzedaż i chciałem brać obrotek

Noooooo dokładnie ja pomyślałem to samo jak otwierałem temat i sobie "wymarzyłem" obramówki przednich świateł. A tak w ogóle to Piotrek - BRAWO. Do celu skutecznie widzę przesz. Super. Za ile początek remontu, bo na razie tylko "graty" masz zebrane.

No kuwa Mochu czytać nie umisz... JUTRO początek

a ja na ramki czekam juz 10 dni z allegro. moze ktos mieszka w Warszawie kolo

ciechocińska 15m34
02-924 Warszawa

albo

ul.Okaryny 3 m. 14 02-787 Warszawa

bo jak mi kols zrobi walek to moze by go ktos odwiedzil??

no spoko, podniecenie zrozumiałe, tylko od siebie dodam, ze korbki od szyb nijak pasują do klamek od otwierania drzwi od środka...

Bez obrazy
Ale nie mow ze bedziesz robił kolejnego skundlonego "klasyka" z pełnego FL-a....na szerokich wlotach
Troche "chromu"..nie czyni od razu z auta klasyka

Co to za oponki,...jaki rozmiar? :>

Cytat:
2005-04-11 22:46:07, Buczek21 pisze:
Bez obrazy Ale nie mow ze bedziesz robił kolejnego skundlonego "klasyka" z pełnego FL-a....na szerokich wlotach Troche "chromu"..nie czyni od razu z auta klasyka

a czy wspominałem cokolwiek o klasyku...
Robie tak bo mi sie tak podoba, Ty masz klape Bambino w FL... i plastixy założone... także nie wiem o co się wogóle rzucasz...
p.s. skąd wiesz że te wloty zostaną...

No to zycze powodzenia w romonciku. Czekam na efekty. Normalnie sie doczekac nie moge Lubie takie temaciki. Mam nadzieje z nie zapomnisz o usunieciu listew boczych co? Bedzie bajera Czerwony A fele zodtaja takie jak w profilu czy inne jaki kolorek? bo se che wyobrazic jak to bedzie wygladalo. Lampy tez dobry wybor tez takie mam.

EDIT: W sumie to jestem ciekawy gdzie wsadzisz laweczke z tymi ciezarkami. Nie za bardzo przytyje. A i do chromow to nie za bardzo pasuje.

[ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2005-04-11 23:00:21 ]

Cirzko bylo wpakowac kaplliczke pod szeeroka deske czy maiels od nowosci ?

Cytat:
2005-04-11 23:02:48, maskekk pisze:

kolega ma poprostu talent do wsadzania

[ wiadomość edytowana przez: proiss dnia 2005-04-11 23:08:47 ]

Cytat:
2005-04-11 22:56:57, Lo3eK pisze:
No to zycze powodzenia w romonciku. Czekam na efekty. Normalnie sie doczekac nie moge Lubie takie temaciki. Mam nadzieje z nie zapomnisz o usunieciu listew boczych co? Bedzie bajera Czerwony A fele zodtaja takie jak w profilu czy inne jaki kolorek? bo se che wyobrazic jak to bedzie wygladalo. Lampy tez dobry wybor tez takie mam. EDIT: W sumie to jestem ciekawy gdzie wsadzisz laweczke z tymi ciezarkami. Nie za bardzo przytyje. A i do chromow to nie za bardzo pasuje. [ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2005-04-11 23:00:21 ]

Felgi zostają takie jak w profilu (Manta 5,5" ET37 13"), tylko chyba na srebro pomalujemy, a kolorek dla autka to taka żywa marchew/pomarańcz, nie czerwień. Listw bocznych nie będzie i będę się starał pozbyć jak najwiecej plastixu. No a co do ławeczki to raczej się nie zmieści w środku
Cytat:
2005-04-11 23:02:48, maskekk pisze:

No było "Cirzko" ją tam wpakować bo to przeca FL ale jakoś się udało, dzięki mojemu mechanikowi

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2005-04-11 23:15:10 ]

Felgi zostaw czarne czarne są zajebiste w twoim wykonaniu :]
ps. czekamy na wiecej foto

bedzie sie z kim bujac conie Piter?

Cytat:
2005-04-12 18:52:57, Pat_kdb pisze:
bedzie sie z kim bujac conie Piter?

Jak mnie dognisz tym swoim padł...

Fajne lusterko

A halogenki masz jakieś? Będą pasowały do reszty stuffu

aż mi brak słów..
fajnie ze robisz autko w swoim stylu, duzo chromu..
ciekaw jestem efektu końcowego
3mam kciuki

NO NO ładne częsci ja równierz czekam na efekt koncowy
to moze ja tez zapreznetuje kilka fotek z prac ktre sie zaczynja nad moim ale jeszcze nietaraz POZDRAWIAM