MotoNews.pl

UWAGA NA SLOVNAFT - myjnia w Wesołej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
]tu[/URL]]tu2[/URL]]tu3[/URL]

Już drugi raz myłem u nich samochód, za pierwszym razem było ok (ten sam program). Teraz auto było nawet mniej zabrudzone niż poprzednio - kupiłem program 2 za ok 11 pln (od 3 i 4 ) różni się tylko tym, że 3 ma wosk, a 4 wosk na gorąco. W skład programu który wybrałem wchodzi: mycie szamponem, aktywana piana, mycie ciśnieniowe, mycie kół i 2x suszenie. Efekty sami widzicie. W sumie rozumiem - może się zdarzyć, jakiś płyn się skończył czy co. Idę z reklamacją i proszę o zwrot kaski - przyznali rację, że faktycznie źle umyty - proszę o zwrot kaski - oni na to, że niestety nie mogą mi zwrócić - mogą jeszcze raz umyć (mi się niestety śpieszyło więc interesowała mnie tylko kaska i via stamtąd). Niedogadaliśmy się i będę składał reklamacje w centrali. BTW: jakby mieli klasę to zwróciliby za mycia i dodatkowo daliby jeszcze kupon na mycie grais... Tak więc umijajcie tą myjnie szerokim łukiem. Napiszę jak zareagowali na reklamację.

Ja to jeżdżę już tylko na ręczne.

Automatyczne niszczą lakier.

Rozumiem, że to automat... jeśli tak, to DAJ SOBIE SPOKÓJ ZE WSZELAKIEGO TYPU AUTOMATAMI - NAWET TYMI NAJLEPSZYMI Automat zawsze będzie głupią, bezduszną i ślepą maszyną.

I pozostale 2 zdjecia - poprawione troche

sorki za format zdjęć - no tak wiem, że automaty są do d. ale jest ich najwięcej i często po drodze - ja raczej nie miałem nigdy zasterzeżeń co do tego typu myjni - tu mnie najbardziej wQuwiło zachowanie obsługi - konsultowane z kierownikiem. Napisałem do nich maila, zobaczymy jak zareaguje centrala. Wiem, że to pierduła i może niepotrzebnie zawracam sobie z tym gitarę - ale nie lubię partactwa i jeśli każdy by tak reagował partacze znikneli by z naszego rynku

Najlepszym sposobem wyeliminowania partaczy jest rezygnacja z ich usług. Pisanie podań/wniosków/skarg nic nie da... a i argument, że "automatów jest najwięcej i często po drodze" do mnie nie przemawia. Przecież nie musiałeś auta myć akurat teraz i koniecznie na tej myjni. Mnie wystarczy, że automaty - nawet te najlepsze myją auta w 90%... mnie pozostaje do domycia te 10%.

Litosci !! Maxymalna rozdzielczosc monitora pozwolila mi dopiero zorientowac sie ze na tym zdjeciu jest samochod.
Kazdy aparat fotograficzny ma dolączony program do obrobki zdjec i mozna w nim zmienic rozmiar zdjecia. NetEtykieta wymaga tego zeby zdjecia byly czytelne.

Zgadzam się z Pyclem (Pycelem?).
Niestety wyścig w wielkościach matryc aparatów cyfrowych dla zwykłego usera jest katastrofą jaką widać na ekranach.
Proszę pamiętać, że maksymalna rozdzielczość tak aby było widać fotkę w całości na ekranie o standardowej dziś rozdzielczości ekranu (1024x768) to 800x600 pikseli, a taki rozmiar z większych zdjęć można z łatwością uzyskać w Microsoft Photo Editor, w zakładce Obraz opcja Zmień rozmiar.

[ wiadomość edytowana przez: AnJay dnia 2005-06-30 00:30:29 ]

W sklad plynow do myjni automatycznych wchodzi tzw. przyspieszacz. nie wiem do czego on sluzy.. ale powoduje wlasnie ze zostają takie slady. Kiedys mialem szampon odlany z myjni. Umylem tylko raz samochód i nigdy wiecej tego nie zrobie takim plynem, wole wlac ludwika!. A co do myjnie automatycznych... 1.5 roku zajeło mi doprowadzenie lakieru do aktualnego stanu, po tym jak sobie zniszczylem na myjni automatycznej. (nie polerowałem)

Cytat:
2005-06-29 20:41:57, Czarek_Rej pisze:
W sklad plynow do myjni automatycznych wchodzi tzw. przyspieszacz. nie wiem do czego on sluzy

Czymś takim psikają też na myjniach ręcznych. Służy on błyskawicznemu usuwaniu brudu.