Kolory fabryczne fiata 128 3p???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Orientuje się ktoś w jakich kolorach wyjeżdżały z fabryki fiaty 128 3p?z góry dzięki za odp

Może zapytam inaczej...Były fiaty 128 3p w kolorze błękitny metalic? Ważne HELP

byly

jego nazwa to azurro metalizatto, numer chyba 400, jak coś sprawdze na tabliczce znamionowej

dokladnie tak krzychu azurro400 jak moja argenta, tyle ze zdaje sie bylo kilka odcieni azurro

Dzięki wielkie chłopaki

A widzieliście to: ---> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=52785196
masakra, ale lusterka jakby nieoryginalne, i te felgi...

Chyba swojego oddam za grosze i na tego kredyt wezme hehe

[ wiadomość edytowana przez: Krzaq dnia 2005-06-01 16:40:14 ]

na 3p był dokłądnie stosowany:
AZZURRO METALIC 400 F
tak mi odczytał znajomy na zomowanym takowym 3 peku. Pozdrawiam

Cytat:
masakra, ale lusterka jakby nieoryginalne, i te felgi...

zderzaki przedewszystkim nieoryginalne, aczkolwiek ladniejsze niz oryginaly

Faktycznie zderzaki... jednak wyglądają znajomo, kiedyś miałem bardzo podobne w audi 100 z 1981 roku....

Jak myślicie, jest oryginał jak gość twierdzi czy dobrze odrestaurowany?

nie wierze w oryginaly w Polsce szczegolnie jak auto ma juz nieoryginalne zderzaki, lusterka znaczek na masce, znaczek na tylnej klapie jest z lewej a oryginalnie byl z prawej brakuje znaczka 1100 lub 1300 na klapie itp... moze nie byl nigdy spawany ale malowany raczej tak

Ogladalem tego na allegro rzeczywiscie nie wyglada zbyt autentycznie zaglowki tez ma nie oryginalne takich jeszcze w 3p nie widzialem
ten jest o niebo lepszy i za jakie pieniadze Link
aha rzeby nie zaczynac nowego tematu bawil sie ktos moze w zakladanie tych plastikow w uszczelki przedniej i tylniej szyby ze 125

Czyżby kolega Krzaq kupił 3 peka z wrocka? Wybierałem sie go oglądać tydzien czasu i chyba juz go nie zobacze . Koles opuscil cosik z ceny??

niebieski 3p z gdańska ma zdeżaki od golfa
lusterka od angielskiego klasyka
ogulny stan pozytywny