POMÓŻCIE PROSZĘ : CO WYBRAĆ ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich,
właśnie zastanawiam się co wybrać za radyjko dla siebie, w grę wchodzą dwa modele : pioneer deh 2600r oraz clarion db 348rmp.
Są w podobnym przedziale cenowym, wiem że są może lepsze ale na początek musi mi to wystarczyć, proszę doradźcie, które ???
Do radyjka zamierzam podpiąć na przód hertz esk-165.
Czy macie jakieś doświadcze4nia z tymi radiami oraz głośnikami ?
Albo może pomożecie mi zmienić wybór na coś innego w podobnej cenie....???
Z góry dzięki za wzelką pomoc.....

mam clarionka (84 i hertze na przodzie i tyle i jestem zadowolony. Wszystko ładnie współpracuje i dobrze gra więc od siebie mogę polecić takie rozwiązanie ale oczywiście pioneer też jest bardzo dobrym sprzętem

jak zrozumiałem, masz dokładnie takiego clarionka i takie hertze ? a powiedz proszę, głośniki masz na przejściówkach z mdf-u , zrobione tak jak opisywane jest w poradach ? bo tak zamierzam zrobić...i jeszcze jedno, czy masz wygłuszone drzwi ?

głośniki mam w fabrycznych miejscach i nie mam żadnych kombinacji z MDFu, poprostu jak stawiam autko pod domem to lepiej żeby nie było nic z zewnątrz widać a radyjko mam 848 nie 248;P

Ja mam pionka deh p2600r i jestem z niego zadowolony. Mam go okolo roku radyjko spoko i dobry laserek plytki nie przeskakuja nawet na warszawskich dziurach
pozdro...

wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi, czyli jednym słowem jedno i drugie godne jest wagi....chyba po prostu będę musiał zdać się wizualną stronę....czyli jeszcze sam nie wiem...

Hertz ESK to naprawdę dobre głosniki!!!!! A co do radia to bedę się powtarzał, pojedź do jakiegoś Media markt albo salonu Car-Audio i się pobaw tymi radiami zobacz które Ci sie lepiej obsługuje....