WOJSKO-poważny problem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam kogoś biegłego, kto mógłby pomóc w sprawach związanych z wojskiem (chodzi mi tylko o konsultację).
PILNE i WAŻNE!!!!!!!!!

Napisz o co chodzi a postaram sie pomoc,jak nie ja to napewno ktos u mnie w pracy bedzie wiedział jak ci pomoc.

ja tez ewentualnie moge "cos" powiedziec..sam mialem problem jak sreslili mnie na chwile ze studiow a dzis jestem szczesliwym rezerwista

ja calkiem niedawno mialem niezle przygody z wojskiem i "uwinałem" sie jednym zdaniem "planowana operacja" co jest oczywiscie prawda, ale w dalszej perspektywie (na nastepnej stawce mam taki sam plan ), wiec sluze skromnym ale zawsze, doswiadczeniem

Ja tam Swoją służbę odbębniłam i mam spokój,,,na dzień dzisiejszy jestem już w rezerwie.

Cytat:
2005-06-01 23:31:43, Kiniusia pisze:
Ja tam Swoją służbę odbębniłam i mam spokój,,,na dzień dzisiejszy jestem już w rezerwie.

Kinia - tylko chłopów do woja biorą. Niepotrzebnie odbębniłaś.

--
Wiesiek (Maestro)

Cytat:
2005-06-01 23:37:38, Maestro pisze:
Kinia - tylko chłopów do woja biorą. Niepotrzebnie odbębniłaś. -- Wiesiek (Maestro)

Wiesiu NIE TYLKO chopów do woja biorą.

Ja też już w rezerwie jestem całe szczęście

Ja "chory" byłem i mnie nie wzięli, a jakieś 5 lat temu książeczkę wojskową dałem córce do zabay.

Cytat:
2005-06-02 08:23:01, Kiniusia pisze:
Wiesiu NIE TYLKO chopów do woja biorą.

Kinia, czyżby 'biały personel' ?

Z tego co wiem to tylko pielegniarki i lekarki mają powołania do 'służby ojczyźnie'...

No dobra wojacy.
A zobaczmy kto z nas ma najwyższy stopień w armii.
Oj, co bedzie jak sie okaże że Kinga

Ja: starszy kapral podchorąży.
specjalność wojskowa: osprzęt samolotu LIM-5
Chyba zdradziłem teraz tajemnicę wojskową

--
Wiesiek (Maestro)

Ja tam byłem tylko strasznym szeregowym.Specjalności nie pamiętam,ale to były BTM

a ja jestem "D" jak DUPA, oczywiście po konsultacjach lekarskich

JACO

Cytat:
2005-06-02 09:39:29, rafau pisze:
Kinia, czyżby 'biały personel' ? Z tego co wiem to tylko pielegniarki i lekarki mają powołania do 'służby ojczyźnie'...

BINGO rafau

W tym miejscu muszę Cię Wiesiu uspokoić,,,,zakończyłam służbe na stopniu starszy szeregowy w białym kitlu i czepku na głowie z niebieskiem paskiem. Ale to mi wystaczy.

To mnie nie przebijecie. Stopień szeregowy (albo nawet bez stopnia) a jestem cały czas szczęśliwym posiadaczem kategorii A1
A całość służby odwaliłem w poczekalni WKU (czekałem 4 godziny w na wbicie rezerwy). hehe.

Cieniarze!!!
Ja (a właściwie to ojciec) dał w łapę konowałowi, przeleżałem dla niepoznaki 2 x po tygodniu w szpitalu i jestem CAŁKOWICIE NIEZDOLNY

kat A rezerwa mł. chorąży spec. ogólnologistyk czyli od wszystkiego i do niczego