Numery nadwozia...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, nie bardzo wiem jak powinny wyglądać dokładnie nr. nadwozia w Polonezie Trucku. Chodzi o to że po numerach SUP(...) i jakas tam reszta. W miejscu kropek sa nabite 3 litery tylko w stosunku do reszty są jak by to określić bardzo świeże Gość mówi że tak numery były nabijane w truckach, że najpierw nabijają nr budy a po włożeniu silnika resztę czyli te 3 pozostałe:| Szczerze mówiąc mam obawy, że to nabijane numery... Ma ktoś może zdjęcie numerów nadwozia? Tak, żebym przynajmniej mógł zobaczyć czy powinny wyglądać tak jak te, które widziałem...

Pozdrawiam.

A może do stacji diagnostycznej podjechać w tym celu...jeśli się gość nie zgodzi, to już wiesz co w trawie piszczy. za takie badanie nie biorą jakoś strasznie dużo, a przynajmniej będziesz miał pewność i nie stracisz większej kasy, jakby się okazało, że coś nie tak
Pzdr

Mozna nawet spróbować tak: postawić auto przed stacją i zapytać pracownika czy wszystko OK skoro wygląda to tak jak opisujesz. Jeśli jest coś dziwnego to może być tak, że ów fachowiec z ciekawości wyjdzie do Twojego auta i obejrzeć za darmo.

Po literach SUP kolejne 3 znaki oznaczaja rodzaj nadwozia, a kolejne 3 silnik i uklad napedowy. Z mojej praktyki wynika, ze nierowne nabijanie zdarzalo sie tylko w znakach oznaczajacych uklad napedowy. Jezeli masz mozliwosc przeslania zdjecia Twojego numeru nadwozia to moze zobacze cos wiecej. Moj mail
adamus@fsoautoklub.pl

Pozdrawiam
Adamus