Kopułka aparatu zapłonowego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chłopaki mam problema Nigdzie nie moge dostać kopułki akaratu zapłonowego do mego silniczka czyli 2.0i.e. Może ma ktoś taki sklep w którym mozna dostać byłoby taką cześć? Kopułka jest na aparat motowany na głowiczce bez regulatora odśrodkowego. Jest taka płaska (grubość ok 4-5 cm) z przewodami wyprowadzonymi z boku w jednym rzędzie. Jakby ktoś to znalazł to prosiłbym o dopisanie sie do tematu, thx!

mam aparat do digiplexa z prawie nowa kopulka. Odezwij sie na priv jesli jestes zainteresowany

dokładnie chodzi o taką
www.zsiguli.hu/tuning/dohc/tc_20_2.jpg

[ wiadomość edytowana przez: poltec dnia 2005-05-24 19:16:33 ]

Cytat:
2005-05-24 19:15:16, poltec pisze:
dokładnie chodzi o taką www.zsiguli.hu/tuning/dohc/tc_20_2.jpg [ wiadomość edytowana przez: poltec dnia 2005-05-24 19:16:33 ]

a jakby tak

Ty to wszystko zrobisz automatycznie automatic

a ja mam pytanko ogolne - gdzie Wy kupujecie czesci takie wlasnie jak kopulki uszczelki pod glowice glowiczki - plytki do regulacji zaworów??
czyli tak zwane normalia zużywające sie po prostu ???

Nie wiem jak inni ale ja czesci kupuje w sklepie. Kopułka do rozdzielacza w blok kosztuje około 65 zł, do digiplexa nie wiem. Na regulacje luzów jezdze z kolei do serwisu: 60zł co kilkanascie tysiecy kilometrów mozna odzałowac bo nie chce mi sie z tym bawic.