Do Warszawiaków - Bezpieczny parking w wawie na cały dzień

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W piątek mam sie spotkać ze znajomym w wawie. Ma zostawić samochód i pojedziemy dalej moim. Stąd pytanie, Gdzie w Wawie jest bezpieczny parking na którym moiżna zostawić samochód na cały dzień za niewielkie pieniądze (najchętniej za darmo) w z dobrym dojazdem. Jako że gość będzie jechał od karakowa (radomia) zastanawiałem się nad parkingiem centrum handlowego w Jankach (byłoby dobrze bo nie musielibyśmy szukać sie po wawie)

Pomóżcie chłopaki

Navi zadzwonię do znajomego w W-wie, który pracuję na jednej z uczelni,,,,,tam tez zostawiałam kiedyś swój wóz. Zapytam czy parkowanie auta byłoby mozliwe.
Dam Ci znac jutro.
Pozdrawiam

P.S.
Jeszcze jedno uściślające pytanie, w jakich godzinach Kolega chciałby parkować autko?

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-06-01 23:05:25 ]

od 9:00 do 21:00

Jak tak czytam, to w stolycy chyba kradną co drugie auto.

Navi, Szczerze mówiąc to z Janek masz w H... Drogi do centrum - a do tego w tamte parkingi bym nie wierzył...
polecam raczej dopchanie się do Centrum i szybkie skorzystanie dajmy na to z Więkrzego Centrum Handlowego - krytego - np. Arkadia, Carefour, ewentualnie parking pod którymś "markietem" budowlanym... te są długo czynne i ogrodzone a do tego z ochroną na motorowerkach - Castorama lub pokrewne w Al. Jerozolimskich.

W najgorszym przypadku - dość droga impreza - pod PAłacem - strzeżony ale płatny..... za to z buta wszedzie blisko

powodzenia

no ja znam jedno miejsce..ale na pradze kolo wilenskiego wiec trza by cale miasto przejechac choc ja tydzien temu dojechalem z pragi do radomia w godzine

Zawsze ktoś z Warszawy może udostępnić swoje miejsce parkingowe

Cytat:
2005-06-02 15:59:38, MacTB pisze:

Cytat:
2005-06-02 15:59:38, MacTB pisze:

Bano - pewnie!
Ja mogę udostępnić Ci mój kawałek chodnika pod blokiem.
Sąsiad security....
Pozdr. P.

nie zartujmy sobie kolega ma problem i pewnie nie jest mu do smiechu..miejsca na platnych parkingach sa w warszawie dosc drogie..12h to bedzie kilkadziesiat zlotych..parking pod supermarketem to juz w ogole glupi pomysl bo tam bardzo czesto zdarzaja sie przypadki kradziezy..

ja powaznie mowilem ze dysponuje miejscem w ktorym napewno samochodowi nic sie nie stanie..ale jest to na pradze wiec dosc spory kawalek

No jeśli nic nie wymyślicie to ja służę swoim miejscem.
Mam miejscówkę na grodzonym parkingu, brama zamykana na klucz, bezpiecznie...
Lokalizacja też nie nadzwyczajna - Bemowo, konkretnie Jelonki, praktycznie przy samej trasie wylotowej na Poznań - dla Was to chyba nie za bardzo po drodze... No ale w razie czego zawsze lepsza taka lokalizacja niż żadna

Pozdrawiam!

no i ja moge go przezimowac we firmie - strzezony - darmy
ale tez nie podrodze - na zeraniu
jakby pasilo pisz
pozdro

Rety, nie przesadzajcie. Wystarczy zaparkowac w normalynm miejscu, zostawic otwarty schowek (bez radia), wyjac bezpiecznik od ECU, albo od pompy (od gazu tez mozna) i spokojnie mozna asmochod na obcych blachac (jakby ktos na to patrzyl) zostawic w Warszawie. Przeciez nie tylko u nas kradna samochody

Cytat:
2005-06-02 21:40:09, qbaj pisze:
miejsca na platnych parkingach sa w warszawie dosc drogie..12h to bedzie kilkadziesiat zlotych

Polecam Wenecję - za 24h w piętrowym parkingu było 70 zł. Za 15 min. też było 70 zł.

Cytat:
..parking pod supermarketem to juz w ogole glupi pomysl bo tam bardzo czesto zdarzaja sie przypadki kradziezy

Uuuu... to te syfmarkety nie mają chyba u was zbytnio klientów.
A TAK WOGÓLE TO NIE PRZESADZAJMY!!!

Ja nie rozumiem za bardzo...
Kolega pyta gdzie może zostawić auto na cały dzień, inni proponują że przechowają auto... gdzie tu przesada
Ot, zwykła rzecz, jakbym miał zostawić auto na cały dzień w obcym mieście też bym pytał gdzie będzie bezpiecznie...

A to że pod supermarketami jest jedynie złudne pojęcie bezpieczeństwa to jest prawda... Ludzie myślą, że tam jest ochrona, kamerki i zostawiają auta spokojnie... Jednak faktem jest, że przed marketami częściej dochodzi do kradzieży niż w innych miejscach...

Cytat:
2005-06-03 12:46:10, MacTB pisze:
A to że pod supermarketami jest jedynie złudne pojęcie bezpieczeństwa to jest prawda... Ludzie myślą, że tam jest ochrona, kamerki i zostawiają auta spokojnie... Jednak faktem jest, że przed marketami częściej dochodzi do kradzieży niż w innych miejscach...

Pod Auchaun w Piasecznie ciągle gineły auta, pomógł monitoring całego parkingu.

Wielkie dzięki wszystkim za pomoc. Poradziliśmy sobie ździebko inaczej, ale i tak dzięki. Na klub zawsze można liczyć.

Proszę o zamknięcie wątka

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2005-06-04 13:00:58 ]