Nie czytaj tego!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co, nie czytasz nagłówków?

Nie widzisz, że masz pominąć ten wątek?

No to czemu, do cholery, czytasz dalej?

Wierz mi: nic kompletnie Ci z tego nie przyjdzie. Więc poszukaj sobie innego tekstu do czytania. Jeśli jeszcze nadal to czytasz, trwonisz tylko czas. To jest właśnie ten moment, w którym możesz wykazać się siłą charakteru i przestać czytać.

Rozumiesz??

Przestań to czytać!

Natychmiast!!!

No. W ten sposób szczęśliwie dobrnęliśmy do połowy. A Ty dalej czytasz. No nic nie potrafisz na to poradzić: musisz po prostu zobaczyć, co jest w następnej linijce. A może możesz przestać? Nie. Oczywiście że nie. Miałem rację. Wszyscy Święci razem wzięci, czego Ty się spodziewasz w tym tekście? Tu nie ma nic. Zupełnie nic. Ale zachowujesz się, jak ktoś rzucił na Ciebie czar. Teraz zostało nam tylko kilka linijek. No, pokaż więc, że masz trochę silnej woli i prerwij! Ale prawdopodobnie ciekawość nadal każe Ci marnować czas, aby doczytać aż do ostatniego słowa. A może nie...???

Serdeczne pozdrowienia, które w ogóle nie miały zostać przez Ciebie przeczytane! Ale, jak widzę, Ty czytasz nadal.

To znaczy, że już ciągu następnych 10 minut poczujesz się wyjątkowo dobrze lub wyjątkowo i specjalnie, za to z zupełnie nieokreślonego powodu...

przeciez nie czytam go bo nie umiem czytać

a ja umim na zlosc

nie mogłem sie powstrzymac i przeczytałem do końca

hmmm ja nie przeczytalem....

ja też do końca a co

A pisało żeby nie czytać Nikt tu nie słucha tylko Speed i Voy hihi

ale tam nic nie ma?? co tu czytac??

to jakoś tak samo z siebie wyszło ze przeczytałem do końca , naprawdę nie chciałem naprawdę

coz to sie nazywa ciekawosc ludzka a moze inaczej...

jak mialem tego nie czytac to po co to Kasiek napisalas

Cytat:
2005-05-30 23:08:43, Grzechu pisze:
jak mialem tego nie czytac to po co to Kasiek napisalas

Bo ćwiczyłam palce

a to masz zwinne te paluszki

No wiesz.. troche się trenowało juz

a ja Ci tyle razy mowiem zebys spala z raczkami NA kolderce a nie pod - niegrzeczna TY

Bo ja słucham tylko mamy i radia ZET

Wole RMF FM - i Eske

i TVN - koniec grzecznej televizji

A ja Trójke.. ale tamto to takie powiedzonko jest

aaaa...powiedzonko......znaczy sie smieszne mialo byc

No miało .. teraz jak juz wiesz to mógłbyś choć udac że sie śmiejesz