126p lata 70-te i inne ciekawe i mało spotykane okaziki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Myslę że wątek spodoba sie pasjonatom - i że wpomożecie swoimi fotami - kto niema miejsca na serwerze niech wali do mnie - mam troszke placu to sie upchamy. Uprasza sie o zdjecia klasyków, rzadko spotykanych wersji (np z zielonem wnętrzem, exportówki red, brown) i wogole wsio co ciekawe i warto szukac na dziś.

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2005-05-31 20:06:43 ]

Ja dzisiaj jednego dziadka przydybalem jak cos tam modzil przy swoim baku i z nim pogadalem i poogladalem sprzeta mzoe nawet go kupie jak sie dziadek sprzedac zdecyduje, i mam kilka pytan, niezauwazylem w nim wlacznikow od swiatel tylko przelaczniczek gora dol z LEWEJ strony zegara ?? i niemial chyba spryskiwacza czy to tak bylo ze kiedys ich niebylo ??

Z góry przepraszam za wielkość zdjęć ale szkoda zmniejszać takiego pięknego klasyka Czerwony to 1973 - 600 - z niemieckiej aukcji:

Tu już robione przeze mnie i mam pytanie do znawców w temacie które to mogą być roczniki:

#1 Zadbany na nowym typie zawieszenia:

#2 Zmienione błotniki i pas przedni od nowszego modelu

#3 Na licencji - szkoda ze miał przód stuknięty i inne autka zasłaniały na parkingu

były wersje które miały wyłącznik świateł i przycisk spryskiwacza po lewej stronie kierownicy
wyglądało to tak

przepiękne zdjęcie - tyle klasyków w jednym miejscu

fajnia naklejka na szybie

Not o tamten dokaldnie tak mial, ile warot by bylo za niego dac ?? lekkie purchelki ale nic powaznego, chromiki okej, kliny troche zzolkly, wycieraczki chrom i nawet jezyczki od lufcikow bardzo ladny naprawde. ten czerwony z rajchu czadowy, i ma tylne okienka uchylne na zywca nigdy czegos takiego nie widzialem...

na pierwszym foto to moj

groszek

a ten czerwony z ebaya....................

o k...rwa!!!!!!!!!!!!!

P-R-Z-E-P-E-N-I-S [tłum. przech...........j]

:

-----------------
http://plepleple.pl

Wlasnie takie uchylane okienka z klasyka kiedys mialem i to dwa Pozniej pchnolem jedno i zostalo mi jedno. A najlepsze ze spredal mi je taki gosciu za 30 zl i po roku przyszedl do mnie i sie pyta czy mam jeszcze te okan na to ja ze tak, to on mi mowi ze kupil by jedno odemnie No i zostalo mi jedno. Sorki za OT
Maluszki naprawde piekne Ten czerwony #1 to ma Ciekawe oponki takie jakies male sa.

to ja zaklepuje juz.

Jednym słowem PIKNE

Tu mam bardzo ciekawego maluszka. Mam więcej zdjęć i zapodam potem.

ten bezowy na nowym typie zawieszenia to byla wersja najbogatsza w 82 roku

dokladnie to samo co moj, podgrzewana szyba, rozkladane oparcia foteli, regulacja czasu pracy wycieraczek i wzmocnione hamulce

Orginalne Bambino i malce skladane na poczatku w Polsce
mialy taki kokpit

Ponadto mialy klape bambino i trojkatne szybki

Za doplatom byly montowane obrotki i halogeny przeciw mgielne
i daleko siezne z tat 3 przeloczniki

Pozniejsze wersie mialy juz zwykla klape . Na kokpicie przeloczniki
byly z lewej stronu a w srodku bula tylko zaslepka.

najlepsz ejest to ze na "żywo" nigdy niewidzialem malca sprzed 77. nawet na szrotach.a exportówke z której mam szyby ClimaGlass i fotele tez widzialem tylko raz.

A moj staru mial takiego jak w pieluchy sralem kosa byl
orginalny bambino ale z fabrycznym silnikiem 650!!
stary zaklina sie ze fabryczny . Byly takowe we wloszch ale zeby
w posce ???

Cytat:
najlepsz ejest to ze na "żywo" nigdy niewidzialem malca sprzed 77.

Pat no to szukaj aż znajdziesz. Ja w już widziałem kilka z tego 2 w Tychach w ładnym, prawie oryginalnym stanie.

Dołączam reszte fotek STRASZNIE mi się podoba

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

niejest to czasem autko od Kisla z Katowic?

dziś na warszawskiej widziałem ładnego kaszlaczka nie miał klapyu bambino ale miał calutki brązowy środeczek w idealnym stanie i ładniutkie chromy ale nie wiem który był rocznik laierek chyba oryginalny ale nie miałem czasu sie przyglądnąć ;]

jak ktos jest chetny to moge zalatwic taka podsufitke.

biore!
tylko powiedz cene