Schowek omega B 95

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Schowek do omegi B . Kopmplet, nie uszkodzony, sprawny w 100%kupiłem go na szrocie w niemczech, kosztował 25euro i tyle musze dostać. Powiedzmy 100zł + koszt przesyłki

czy chodzi o schowek w tunelu środkowym być może??

nie jest to ten schowek na przeciw pasażera, zaraz pod Airbag

a może przez przypadek masz ten po stronie kierowcy?

Janusz chodzi Ci o ten mały po lewej obok bezpieczników?

TAk, mój jest niestety w nędznym stanie, ułamane zaczepy i żeby nie opadał klinuję serwetką papierową złożoną wielokrotnie, Polak potrafi

Cytat:
2005-05-25 22:07:32, JanuszGnitecki pisze:
i żeby nie opadał klinuję serwetką papierową złożoną wielokrotnie, Polak potrafi

No nie nooo
W piątek dam Ci znać na priv co i jak i za ile
Trza Ci coś jeszcze?

[ wiadomość edytowana przez: Zbynio dnia 2005-05-25 22:26:06 ]

niestety nie mam tego co jest z lewej strony. Mam tylko ten duży koło pasażera oraz konsole środkową czy inaczej tunel śrdokowy. Nic poza tym.
pozdro

na nieszczescie mi potrzebny jest jedynie sam zamek od schowka - troche glupio tracic kaske na caly, choc juz wiem z doswiadczenia ze mega trudno jest dostac sam zamek.

Cytat:
2005-05-26 19:58:24, czacha pisze:
niestety nie mam tego co jest z lewej strony. Mam tylko ten duży koło pasażera oraz konsole środkową czy inaczej tunel śrdokowy. Nic poza tym. pozdro

Witam
Jesli masz konsolę tunelu to może jest ona ze schowkiem
Reflektowalbym na takowy w cenie tu na LOB akceptowalnej

moto.allegro.pl/show_item.php?item=52278644
Cena rzeczywiście akceptowalna, ale jednak bez tego co mnie interesuje

[ wiadomość edytowana przez: mayster dnia 2005-05-27 20:44:21 ]

mam schowek ale nie kompletny. Tzw. mam zabudowe na schowek,. ale nie mam klapki na niego z tą wnęką co jest pojemnikiem. Ta klapka występuje razem z tą wnęką (to taki mały pojemnik, właściwa część schowka) jak by ktos nie wiedział

he he ja też mam zdupcony zamek a klapki nie mam bo u szkopa została...... eh z tymi omciami