Poloski w moim jezdzidelku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko ale pewnie zostane odeslany do wyszukiwarki......... czy aby wymienic poloski trzeba wyjmowac silnik czy tylko skrzynie czy wszystko moze zostac na swoim miejscu......... dzis stanalem na swiatlach i juz z nich nie ruszylem...... pomozcie jak mozecie..... thank you from the mountain..... ;-D

proponuje najpierw sprawdzic czy ci nie poszedl zabierak/przegub jak dodajesz gazu to jest jaki dzwiek? jakby cos tarlo? a jesli chcesz wymienic puloske to wytartgaj skrzynke z auta i rozbieraj )

zabierak to nie jest bo jush sprawdzilem poszedl wieloklin na półośce prawej i musze ja niestety wymienic jak najlepiej wytargac skrzynie to tak zrobieu. jutro zabieram sie do roboty dziekuje

ooooo baj de łej szymonX mam pytanko o ile znizyles swoje jezdzidelko i jak sie na drodze zachowuje?????

Cytat:
2005-05-30 22:41:18, maly_fiat pisze:
zabierak to nie jest bo jush sprawdzilem poszedl wieloklin na półośce prawej i musze ja niestety wymienic jak najlepiej wytargac skrzynie to tak zrobieu. jutro zabieram sie do roboty dziekuje

zgadaj sie z pterockiem bo to samo robi moje niebieskie nie byc obnizone )

jak juz bedziesz wymienial to wymien dwie....jednas robota a spokój na długoooo

Dobrze gada;]

pamietaj ze jak kupujesz rzemioslo to krocej jedziesz

Co do półosiek to małe pytanko u mnie są kiepskie wiec też wymienie rozumiem ze caly dyfer trza wytargać ze skrzyni.. łatwo sie wymienia te półośki bo tam widziałem są one na jaki blaszki zabezpieczane itp i może ktoś podać cene fabrycznych? Aha katuje już dość chamsko 900 i jeszcze problemów ze skrzynią niebyło ale na słowacje trza profilaktycznie wymienić grunt to zasada po 11 SZANUJ SKRZYNIE SWOJĄ

pare dni temu robili mi to tacy znajomu kaszlakarze i sie uczylem. niewarto sie zabierac za to jesli niemasz specjalnego lakieru do srub. chodzi o to ze przy demontazu polosiek rozkrecasz takie kolnierze ktore ponoc zostaly zle zaprojektowane i sruby jelsi sie w nie wkreci bez tego lakieru sie wykrecaja. pokazywali mi blok skrzyni po takim wlasnie zajsciu - sruby wyzezbily w alu se miejsce az rozp..... obudowe. ogolnie nic strasznego wymienic polosie - ale dobrze z kims kto to juz robil.

Jak już to klej do połaczeń gwintowych lakier nic tam nie pomoże czyli moge sie zabierać.. lubie wyzwania skrzynka z 98 nówencje półośki zabieraki i przeguby i powinno długo banglać

poloski wymienione za fabryczne zaplacil chyba 150 cz 160 zeta jak dobrze pamietam a smigaja jak ta lala...... a czy to jest mozliwe ze sfoim kaszlem smigalem dzisiaj 140????? bo tyle mi blaty pokazaly....... albo zawyzaja i to sporo albo tyle wyciagnal...... hihi ale to niemozliwe....... 140????????????? fajno by bylo.....ktos moze wie ile poleci na standard skrzyni?????

.................... RUFF jaki ty silnik wsdziles w bżdziuszka swego jak moge spytac???????? bo to mi wyglada na jakis nietypowy.... jak nie chcesz zdradzac to zrozumiem...... pozdro

normalny silnik z wersji exportowej do Chin. inaczej tylko wyglada