Szukam dobrego malucha do 1500 zł!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuję dla Qmpla samochodu z dobra blachówą i silnikiem rocznik obojetny. wygląd raczej seryjny. Najlepiej z wielkopolski. jak coś macie na oku dlacie znac PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze chcesz mojego??
robiony dla siebie, wlasnie go skladam-po wyspawaniu dziurki pod fotelem, swiezutko wybitexowany caly od spodu
lekko wybebeszony tzn brak tapicerek, wygluszen,tylnej kanapy-oczywiscie wszystko to jest czeka w garazu

do tego-gleba(mocna ), silnik ma 10 tys po remoncie-kapitalnym, glowica 1,5mm planowana, lekkie kolo zamachowe, gaznik po "modyfikacjach"-ze Świętym szedl prawie leb w leb(glowica -2,5, lekkie kolo,walek 385)

wady- do wymiany zwrotnica(prawa), ktora mam(swiezo regenerowana), no i pewnie zawieszenie nikomu oprocz mnie by sie nie spodobalo.. , tzn resor odklepac, a sprezyny mam nowki ze sklepu

kapitalka blachy robiona 2 lata temu, malowany w zeszlym roku latem (caly z wierzchu)
suma wlaozona w bobla $$$$$$$$$ -szkoda gadac....
aha chce 1500 i ani zlotowki mniej
przeglad zrobiony 2 tyg temu

jak cos mi sie przypomni to dopisze

EDIT: no i dopisuje- wlasciciel MUSI o niego DBAC bo jak nie to ##&*$%@

[ wiadomość edytowana przez: stachu_poznan dnia 2005-08-26 20:33:16 ]

Stachu daj jakies namiary na siebie i Adres gdzie mozna go zobaczyć!!

Stasiu co ci? Głowa boli?

dla stacha on jest za wysoki stachu kupuj następnego i niżej GO!!!

Maluszek Galusia przypadł koledze do gustu niedługo zrobią tranzakcje!!

stachu i czym teraz będziesz jeździć?? kurde ale w sumie jak ktoś by mi za moje autko dał 1,5 klocka to chyba też bym je sprzedał...żartuje, przecież ktos musie jeździc w wlkp maluchami bo z kim bym sie potem ścigał
Myśle że maluszek Galusia idzie w dobre ręce i nikt go nie zburaczy
pozdro

Wszystko będzie oki!!Kumpel kupił go dla laski sa śmiga motorem, jeste mechanikiem jak ja,pozatym bardzo dobrym spawaczem. Jestem pewnien że niezrobi temu autku krzywdy, może doda mu troszke własnego stylu Lubi polerowane felgi Chrom i polerowany metal więc spoko!!

Witam.Czy chęć kupna jest jeszcze aktualna??Mój ojciec właśnie chce sie pozbyc swojego boba...Kompletna serja w kazdym calu...Jezeli jesteś zainteresowany podaj maila,to podesle fotki...Rocznik:1991,cena 1000zl do lekkiej negocjacji...

KLIK KLIK

no ja bym sie nie zastanawiał

maluch kostka to wychuchaniec jakich mało a cena za niego wręcz smieszna jqak dla mnie
i wcale nie przesadzam ani zartuje