Nie swieca mi przełączniki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko. czy w MK7 swieca pokretła od nawiewów, bo u mnie w nocy zero? czy to normalne? Mam MK7 od 2 tyg, myslalem ze to bezpieczniki ale nie, nie rozbieralem go - pomyslalem ze zapytam...

pzdr

ja mam mk7 CL i nie swiecą....chyba wogóle nie swiecą...
Proponuje farbke fluorescencyjną (modelarską)

dobry pomysl

Kumpel ma Mondeo i tez mu nie swieci... ciekawy jestem dlaczego ktos az tak nie pomyslal....

dzieki
pzdr

Witam
ja mam 1,3 cl rocznik 97 i jak kupowalem nie swiecily ostatnio jak zmienialem zegary to zajrzalem to tych przełączników i sie okazało ze sie popalilo podsiwtlenie - wymiana zarooweczek i teraz piknie swieci w nocy (i w sumie to podswietlenie mnie bardziej ucieszył niz sama wymiana zegarów )

POzdrawiam Tomek

Cytat:
2005-05-29 18:57:01, maberek pisze:
Mam pytanko. czy w MK7 swieca pokretła od nawiewów, bo u mnie w nocy zero? czy to normalne? Mam MK7 od 2 tyg, myslalem ze to bezpieczniki ale nie, nie rozbieralem go - pomyslalem ze zapytam... pzdr

A oświetlenie tablicy wskażników świeci się? Bo u mnie nastąpiła taka przypadłość, że zegary nie świecą i pokretła nawiewu też nie, a w związku z tym nie działają też światła pozycyjne. A jest to spowodowane brakiem styku w przełączniku zespolonym. Trzeba będzie się z tym rozprawić, bo niefachowo wyglądaja te elementy w nocy nieoświetlone.

u mnie nie swieca, ale jak je potraktuje z piesci to sie zaswieca

1.8 TD 98R
Nie świeciło się
Ale ja miałem samochód z komisu (m. Wyszków, uważajcie na nich)
Nie podłączyli mi przewodu
Podłaczyłem sam i działa

1. MK7 powinna mieć podświetlenie
2. Bespieczniki
3. Kable, żarówki

PS.
Uważajcie na komisy
Handlarze z regóły chcą coś ukryć lub oszukać, chociaż zdażają się wyjątki.

Cytat:
PS. Uważajcie na komisy Handlarze z regóły chcą coś ukryć lub oszukać, chociaż zdażają się wyjątki.

tak tez uwazam jak swoje MK7 kupowalem mial wgniecenie z zdezaku i komis gadal ze to jedynie zderzak - ale sie w miedzyczasie okazało - jak zmianialem zderzak ze to nie tylko zderzak a jeszcze blacha trzymająca zderzak wygięta

UWAGA NA komisy.

POzdrawiam Tomek