| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MarQs TOYOTA DRIVER Yariska Warszawa | 2004-01-26 00:37:37
nie nie! nie sprzedawaj! pojezdzij jak najdluzej to zobaczymy ide da rady przejechac! prosze prosze prosze |
Mario_wawa TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Luna Warszawa | 2004-01-26 09:27:03
no głośno, głosno...nawet przy pierwszej trasie po kupnie to lekka podłamka mnie złapała, że taki głośny jest.... no ale już się przyzwyczaiłem |
grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-01-26 14:15:39 ja wlasnie dojezdzam do 70 000 |
CoOljaCk TOYOTA DRIVER wypierdowo duże | 2004-01-26 14:29:06 no cos w tym rodzaju....
a do glosnosci to fakt glosny jest zwlaszcza na nowych zimowkach tylko te opony troche wkurzaja - ale jescze dwa miechy i precz z nimi |
marcos yaris-ka warszawa | 2004-01-26 15:23:47 1999 chyba ze wymienie niedlugo na corolke |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-01-26 18:37:57 nono ładnie szalejecie tymi "maluszkami".
A może zrobimy konkurs kto pierwszy zrobi Yariskiem 200k a co do głośności to nie ich wada tylko urok |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-01-27 09:28:28
Czarno widzę, ci co dbają o furkę na ogół mają mniejsze przebiegi roczne (np. 20.000 km rocznie - 200.000 km w 10 lat), a 'repy' wcześniej zajeżdżą Yariska i sprzedadzą tak jak CoolJack. |
grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-01-27 09:55:06 znajomy ma yarisa z przebiegiem 170 000 tego z pierwszych wypustow dlatego zdecydowalem sie na zakup tego malenstwa bo widac jest wytrzymaly |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-01-27 09:59:38
Tylko, że "pierwszy wypust" był jeszcze japoński. Co to za oszczędna firma co zmienia po 200.000 km ??? Standardem chyba jest/było 120.000 albo 3-4 lata - takie firmy znam. |
CoOljaCk TOYOTA DRIVER wypierdowo duże | 2004-01-27 10:07:18 no ale zes mi teraz dowalil wiesz dbanie o auto nie ma nic wspolnego z iloscia przejechanych kilosow. To zerobie 40 tys lub wiecej rocznie nie swiadczy o tym ze dbam wiecej lub mniej. Jakbys sie nie staral i dbal o auto to po przejechaniu 100 tys zawsze bedzie widac sladu uzytkowania. No nie powiem ze moje YArisy wychodza odemnie jak nowki bo to nie prawda, ale nie sa tak dowalone jak CI sie wydaje. Oto pare uwag odnosnie YArisow ( z tego co zauwazylem w dwoch po 100kkm): Po 100 tys albo cos kolo tego odzywa sie przednie zawieszenie w yarisie (silentbloki siadaja - mieszkam w szczecieni gdzie sa chyba najgorsze drogi w calej Polsce). I teraz ostatnio cos mi w prawym kole z przodu zaczelo pukac (ale to tylko ten drugi Yaris - pierwszy byl ok) przy ostrym hamowaniu - podejrzewam tarcze (do przetocznia i klocki nowe - ewentualnie caly komplet nowy) i jeszcze graja troszke zawory (no jeden mi klekocze leciutko) (to tez tylko ten drugi Yaris) autko po wyczyszczeniu dokladnym wygladalo by jak autko po jednej zimie. a tak poza tym autko sprawuje sie b.dobrze , zapalam kiedy chce i jade gdzie chce bez problemu - nigdy mnie nie zawiodlo. wkurzaja mnie troche te plastiki (cale wnetrze z plastiku)ale chyba to standard w tej klasie aut. |
grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-01-27 10:08:38 dokladnie jak mowisz... wczesniej jezdzil corsa (zmienili chyba po ponad 120 000) i ostatnio przed yarkiem jezdzil UNO ( nie dojechal do 100 000 ) a teraz jezdzi japonskim yariskiem i firma juz nie zmienia tak szybko... sam sie juz denerwuje bo mowi ze ma dosc jazdy jednym i tym samym samochodem |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-01-27 10:12:13 Macie rację, ale wiadomo że najlepszy samochód na świecie to ... firmowy.
- Jakim samochodem można wjechać na 20 cm krawężnik??? - Firmowym/służbowym. |
grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-01-27 10:41:15 firmowy jest tez najczesciej najbardziej niezawodny.... ile bys o swego nie dbal to czesto sie zdarza ze cos padnie a firmowy ile by nie dostal w du**e to bywa tak ze jezdzi bez szwanku |
CoOljaCk TOYOTA DRIVER wypierdowo duże | 2004-01-27 10:46:52 no akurat nie mam sluzobowego samochodu - to moj prywatny. no ale na 20 cm bym sie nie pokusil jakbym mial nawet sluzobowy.....no na 15 juz bym sie rwal jakbym musial niedawno slyszalem o jakim moscie widmo....formalnie jest na planach projektach...ba nawet jego odbior byl...a fizycznie go nie ma....szczere pole...kasy oczywiscie tez nie ma |
pysiak TOYOTA DRIVER Toyota Carina E i SY ... Częstochowa | 2004-01-27 11:28:25 Wiem że nie o Carinach tu mowa, ale ja moją Cariną w ciągu 15 miesięcy zrobiłem 35 000 km (obecnie ma 142000 km) - dużo to czy mało?
Nie bardzo rozumiem dlaczego uważacie, że auto czteroletnie z przebiegiem 80 000 km ma duży przebieg? Przecież 20000-25000 km to norma.... Zaznaczam, że nie używam tojki do prowadzenia żadnej działalności, poprostu codzienny użytek - dojazdy do pracy, wyjazdy z rodziną.... Mało tego, mamy przecież drugie auto, więc tym bardziej nie uważam, żeby moja tojka miała jakiś szczególnie wysoki przebieg. Jackal - co ma utrzymanie samochodu (czytość, brak zadrapań, połysk lakieru...) do przejechanych kilometrów? Jak ktoś dba to dba.. Zapraszam Cię do mojej Tojki, nie wygląda na 7 lat. Choć muszę się przyznać, że tapicerce przydałoby się pranie - ale to dlatego, że pasażerka (Córa - Emilka - 18 miesięcy) kilka dni temu wyrwała smoczek z butelki z sokiem (na szczęście) bananowym i z wielką radością ją rzuciła..... Kurtkę, deskę rozdzielczą i wszelkie plastiki już doczyściłem, ale tapicerka, podsufitka, dywaniki ............ A może poczekam z praniem jak trochę podrośnie (pójdzie do liceum... |
jackie golf III starogard gdański | 2004-01-28 23:26:25 CoOljack!Od września jeżdzę służbową corsą 1.0,co do klekoczącyh zaworów,to też się już z tym spotkałem,u mnie pojawiło się to po zatankowaniu w innej stacji niz zwykle,po 2-ch bodajże dolewkach jest już dobrze.
Wiem,że żarty nie w tym topiku,ale tak sobie tylko pomyślałem -siema!!! |