| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SebaE Było Daewoo Espero 1 ... Katowice | 2005-05-29 10:30:15 ad 1 A rozabierałes padniety emulator? może woda się gdzieś dostaje do środka i zalewa elektronikę
ad 2 ne w każdym aucie się da tak wyemulować żeby się nie świeciło, mona po prostu odłaczyc kontrolkę check engine na gazie |
TommiCrazy mitsubishi galant skawina | 2005-05-30 11:17:51 no tak, co do szybkiej jazdy i tak kożystam z benzyny, tylko jak jeżdze gdzies w trasy i robie paresetkilometow to jade równo i spokojnie wiec gazik by się przydał , jedno jest pewne,w aucie posypało się sporo problemow związanych z exploatacją na gazie, ale z drugiej strony jestem pewnien ze przez te dwa lata niewyrobil bym finansowo gdybym jeździł na benzynie te kilometry któe wykonalem |
SebaE Było Daewoo Espero 1 ... Katowice | 2005-05-30 15:41:18 Znajomy miał kiedyś założony gaz do Uno Turbo i nie zaciekawie to chodziło, jeszcze zanim włączyła się turbina to jeszcze OK ale po załączeniu szarpania strzały itp jeżdzić sie nie dało, instalka of course II generacji mimo parownika przeznaczonego pod turbo nie działało to dobrze |
TommiCrazy mitsubishi galant skawina | 2005-06-01 00:32:12 a mozna dostac informacje skąd moge pobrac sterowniki do kompa od mojej instalacji AGNES-jakas polska, mam taki problem ze wszelkie rególacje są dokonywane poza moim wojewodztwem i niechce mi się jechać aż 170 kilosow do kolesia gdzie gas zakłądałem, w krakowie nikt gdzie dzwonilem niema tego w ofercie :/ |