KJS Wloclawek czyli Komandos Jabol Party 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sobote o godz 15tej byl sobie taki pseudo KJS we Wloclawku, z Plocka wyjechala reprezentacja w postaci pelnego skladu ETG niestety problemy techniczne nie pozwolily na dojechanie reprezentacji grupy 1 prowadzonej przez nodajspokoj pilotowanej przez cypheriusa. Ostatecznie wystartowalem ja i koras jako pilot, servisowali 2rotor i zoltar oraz taki jakis burak z Lipna rajd skonczyl sie szybko jak zwykle byla taryfa chyba trzeba bedzie zaczac cwiczyc bo to zaczyna byc tendencyjne jako zajawka wrzucam pare fotek :

a potem juz po samym KJSie bylo mega jabol party , mysle ze na dniach bedzie galeria, fotek jest 240 i duuuzio materialu video, tak sie bawilismy:
pelny squad:

po drugiej str obiektywu nasza maskotka garazowa i hostessa zarazem

cypherius i koras na dyskotece

i zoltar w calej okazalosci

To była impreza pod tytułem Yabol Party 2005 czyli totalny upadek cywilizacji i człowieczeństwa....

jazda jazda techno techno!!

kufa, najwiekszy lol byl w zabce. jak babka niosla cala skrzynke komandosow wszystko jest nagrane , hot relation z zabki na video generalnie totalna rozpierducha , siwy polamal krzeslo potem poszedl po fajki i skonczyl na komisariacie zeszlo 11 komandosow na 4 osoby na tej focie wygladam gorzej niz menel pod sklepem

yyyyyyyyyyy

jakie smieszne macie wyrazy twarzy

chlip chlip... this is soooo beautifull
Zoltar wyglądasz tak prawdziwie na tej focie
Evil wklej ta fote na której poległ koras

specjalnie dla Kunera, konesera komandosow:

Cytat:
specjalnie dla Kunera, konesera komandosow:

ku*** jego mac a jak by sie zbił jakiś to chyba byście siwego za jaja powiesili

Sam jestes burak pipo jedna... Jabolowa ofiaro ty Pokaz foty korasa po napadzie przez trzech komandosów

prosze bardzo Koras podczas snu zimowego

i przebudzenie:

[ wiadomość edytowana przez: evilone dnia 2005-06-27 15:16:32 ]

o ja pier***** te foty rzondzom

Panowie zadam dyskretne pytanie kiedy to bylo i czemu mnie nie zaprosiliscie... przez ostatnie 3 tygodnie średnio w Plocku bylem 2 razy w tygodniu wiec moznaby sie zgrac z jakas ekipą...
No ladnie taka komandosowa impreza a nie zostalem zaproszony
Dobrze ze niektorzy pamietali o mnie i zapodali zdjecie z komandosami for mi

hehehe... Koras wymiata... niestey komandosi atakowali w grupach po 3 i nie odparł ataku... poległ na polu bitwy

Kuner, a bylo to z soboty na niedziele 25/26 czerwca u mnie w garazu wyposazonym w kanape i lodowke, Plock posiada niestety jedna zabke ale komandosy sa w ilosciach hurtowych tak np wyglada Komandos w wersji ICE :

a tak wyglada komandos w wersji bombelkowej

komandos w wersji odbijanej :

oraz przytulanej:

[ wiadomość edytowana przez: evilone dnia 2005-06-27 16:57:13 ]

do Plocka mam dokladnie 109 spod domu i o ile poamietam to zabkitam nie widzialem ale pracowalem generalnie w centrum wiec nie wiem

eeeeee tam ETG jest po sąsiedzku z Akademikiem wiec wpływy otoczenia robią swoje... Dzizas a chcieli zebym jechal z nimi... A ja nie pije wcale... dobrze ze nie pojechałem Teraz sie zastanawiam czy w tygodniu tam zajrzec czy lepiej nie

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-06-27 16:59:09 ]

kurwa... ostra jazda

Kuner w centrum to jest stare miasto na starym miescie jest ratusz i fontanna a od fontanny to juz 200m do Zabki ktora sie na ul Grodzkiej miesci o:

Cytat:
2005-06-27 17:02:15, czeczun pisze:
kurwa... ostra jazda

nic dodac nic ujac

Cytat:
2005-06-27 17:03:25, evilone pisze:
Kuner w centrum to jest stare miasto na starym miescie jest ratusz i fontanna a od fontanny to juz 200m do Zabki ktora sie na ul Grodzkiej miesci o:

Generalnie Krecilem sie po Jachowicza i Nowy Rynek... daleko to???