MotoNews.pl

Hmm mokro pod essim na parkingu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak maszerowalem wlasnie z pieskiem i zauwazylem jakos taka 20cm na 30cm. Troche duza.Zaprowadzilem pieska wziolem kluczyki zmienilem miejsce na parkingu. Paluchem przejechalem po tym mokrym hmmm zapach oleju to napewno nie byl wiec co. taka duza plama. Patrzylem pod maska sucho. polozylem sie pod auto i tak jakby na oslonie miski oolejowej bylo na rantach mokre, ale to napewno nie olej wiec co?? tak sie wąchiwalem i tak nic nie czulem jakby woda ale skad??
Co to moze byc. Plyn chlodniczy pokazuje na max .Co to ?
wogule zobacze jutro czy tesh bedzie mokre. moze to nie z mojego.
Essina stala od wczoraj wieczor.

Zielak, sprawdzisz jutro. I jutro ewentualnie się będziemy martwili.

Cytat:
2005-06-13 21:41:40, WilK pisze:
Zielak, sprawdzisz jutro. I jutro ewentualnie się będziemy martwili.

a może to z klimy kapie

Mam tylko nadzieję że to nie były siuski jakiegoś pieska, co przelatywał obok

A tak na poważnie to ja histeryzuję już jak zobaczę plamkę o wielkości 1cm x 1 cm

Zielak
przeprowadz jeszcze organoleptyczna analize smaku tej substancji

patrzylem wlasnie pod essinke. Sucho. ta plama to chyba nie z mojego. ale to nie zmiena faktu ze mam wilgoc na rantach oslony miski olejowej. jak zmienialem klocki i tarcze to przy wciskaniu tloczkow troszke polecialo ze zbiorniczka. czy plyn hamulocowy odparowuje i czy to moze byc to na oslonie?? klocki i tarcze zmienialem jakies dobre 2 miechy temu

Płyn hamulcowy raczej nie odparuje, to jest cholerstwo niedość że tłuste to jeszcze raczej bez związków które szybko parują. A że miska jest zapocona to się nie martw jeśli z niej nie kapie to lepiej nie dziubać.

Tak jak Jejwenik napisał. Płyn hamulcowy do wredna mieszanina, nie odparowuje, bo cały czas pochłania wilgoć. Ale od czego Karcher?