MotoNews.pl

Klubowy klip

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Tak sobie siedzę i myślę, jesteście klubem, poważną organizacją, nie da się tego ukryć. Związku z tym powinniście mieć jakąś klubową reklamówkę i nie chodzi tu o logo. Na ten przykład TVN Turbo ma coś takiego http://slimak.onet.pl/_m/konekt/srw/nawspolnej/filmy/off/plemniki_500.asf
Ja widziałem wasze klipy nie wiem kto jest autorem ale są świetne. Dobrze dobrana muzyka i świetnie dobrane kawałki i przejścia. Ja się na tym nie znam, ale myślę, że osoba robiąca te klipy jeśli ma ochotę , czas i ten pomysł się przyjmie to może zrobić reklamówkę o klubie. Pomysł jest następujący w klipie można umieścić elementy loga no i oczywiście przedstawienie klubowiczów razem jak i z osobna tych którzy chcą oczywiście. Nie zapomnijmy o furach które są świetne. Trzeba by to zlepić w całość dodać przeskoki muzę i coś od serca no i będzie.
Czekam na opinie i zdaje sobie sprawę, że to trudne przedsięwzięcie.

[ wiadomość edytowana przez: AsaF dnia 2005-06-23 19:43:35 ]

Mi niedziala ten link??

mi działa nei wiem czemu tobie nie, ale na stronie tvn turbo jest ten filmik to ten o tych plemnikach

propo tego klipu to nawet zrobiłem sobie cos na próbe no, ale oczywiście nie mam waszych zdjęć ani planu ani waszego zezwolenia ani żadnych umiejętności. Zrobiłem prosty klip na pare sekund głównie pojawi się w nim logo i 1 zdjęcie. Mam guwniany sprzęt do robienia tego więc się zacina a waży tyle, że nei ma tego gdzie umieścić. Ja się na tym nei znam, ale może ktoś to potrafi zrobić, a robiło by wrażenie.

asaf my jestesmy klubem a nie telewizja .... poza tym prace nad autkiem kazdego klubowicza trwają i kazdy robi swój klip jak zdążyłeś zauważyć .... zresztą idą wakacje i chwile wiecej czasu będzie to zapewne coś nowego sie pojawi.... ja juz mysle nad klipem swojego autka ale zobaczymy co z tego wyjdzie ..... moze sie uda .... narazie zbieram materiały ..... a jesli zoom bedzie miał tylko troche wiecej czasu i ochoty to zapewne coś się pojawi ciekawego z wszystkimi klubowiczami .... kazdy cos nakreci i da zoomowi.... tylko jeszcze trzeba zapytać się czy znajdzie chwilkę na taką zabawe >>pozdro

no i oto chodzi nareszcie rzeczowa wypowiedź, tak propo to jakim programme robicie klipy bo mam jakiś lipny