Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() AsaF User Ulanów | 2005-06-23 19:42:05 Witam wszystkich
Tak sobie siedzę i myślę, jesteście klubem, poważną organizacją, nie da się tego ukryć. Związku z tym powinniście mieć jakąś klubową reklamówkę i nie chodzi tu o logo. Na ten przykład TVN Turbo ma coś takiego http://slimak.onet.pl/_m/konekt/srw/nawspolnej/filmy/off/plemniki_500.asf Ja widziałem wasze klipy nie wiem kto jest autorem ale są świetne. Dobrze dobrana muzyka i świetnie dobrane kawałki i przejścia. Ja się na tym nie znam, ale myślę, że osoba robiąca te klipy jeśli ma ochotę , czas i ten pomysł się przyjmie to może zrobić reklamówkę o klubie. Pomysł jest następujący w klipie można umieścić elementy loga no i oczywiście przedstawienie klubowiczów razem jak i z osobna tych którzy chcą oczywiście. Nie zapomnijmy o furach które są świetne. Trzeba by to zlepić w całość dodać przeskoki muzę i coś od serca no i będzie. Czekam na opinie i zdaje sobie sprawę, że to trudne przedsięwzięcie. ![]() [ wiadomość edytowana przez: AsaF dnia 2005-06-23 19:43:35 ] |
![]() kleszcz_ User BMW 316i & Peugeot ... Nisko | 2005-06-23 22:36:07 Mi niedziala ten link?? ![]() |
![]() AsaF User Ulanów | 2005-06-24 10:54:25 no i oto chodzi nareszcie rzeczowa wypowiedź, tak propo to jakim programme robicie klipy bo mam jakiś lipny ![]() |