Gaz we francji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam !!!!
ma ktos mape stacji z gazem we francji???
najbardziej interesuje mnie odcinek od niemiec do paryża

pozdrawiam

mapke to ty mozesz szukac jesli chodi o niemcy, jak jechalem w francji to trudno bylo nitrafić na lpg, trzeba bylo jedynie isc do budynku na stacji poporosic o przejsciowke , no i samemu tankować gas, dziwne uczucie robic to pierwszy raz gdy w polsce niepozwalają dotknąć dystrybutora, swoją drogą gas o niebo lepszy niż w polscenajnizsze spalanie jakie usyzkałem w trasie bylo własnie w francji, ps lpg moze jest tani ale zato bramki na autostradach to porażka pod względem ceny, chyba ze komus chce się omijać bramki jakąc obwodnicami które wcale duzo gorsze niesą, na jednym z odicnków w francji zrobilem coś koło 400km i zjechalem do miasta LION , zapłąciłem coś koło 20 euro za ten przywilej, potem do paryża, i znow w kierunku niemiec, same bramki mnie wyniosły coś koło 70 E , dramat, no i jedno im trzeba przyzac ze mają zorganizowane, jak cię chycą gdzies na radar czy coś to spokojnie twoje dane juz bedą czekać na bramkach do uregulowania w postaci mandatu

francuskie koncowki pasuja do naszych instalacji, a stacji z gazem jest tam pod dostatkiem. Dodatkowo na stacji mozesz dostac mapke danego dystrybutora z zaznaczonymi jego stacjami

Tez uwazam ze gaz o wiele lepszy niz nasz

Pzdr