KOCHANI MAM PYTANIE - PROŚBĘ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chciałbym zapytać wszystkich obecnych tu włascicieli bawarek, czy gdybym żenił sie przyjechalibyście na ślub???? chciałbym zeby za moja becia jechały same jej siostry. przypominam ze mieszkam w radomiu. co do terminu to jeszcze nie wiadomo, ale chce się zorientować. pozdrawiam.

Bez problemu, jako jedna z wielu w ogonie 325TDS...

[ wiadomość edytowana przez: stern dnia 2004-09-06 20:09:24 ]

zalezy z kim bedziesz sie hajtal, wolalabym siedziec w tej beemce razem z toba, a nie jechac w slubnym orszaku z tylu :// pzdr

coz za finezja ja mam daleko ale ..... a kiedy sie zeniesz pozdrawiam

troche drogi jest , ale kto wie... kiedy to ma być?

Hehehe no to zalezy, jak narazie sprzedaje moją betke, al echyba znów coś kupie tej marki w Niemczech, wiec wtedy, może, kto wie Nie obiecuje czegoś czego nie wiem czy mógłbym spełnić. Ale tak wogóle - to chłopie nie żeń się

no jeszcze nie wiem, ale zaproszę z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. oczywiscie każdy z przybyłych kierowców dostanie 0,5 wódki bezalkoholowej oczywiscie mam na myśli slub z kiddy czyli z Agatką.
chcę sie zorientować jak by to wyglądało. pozdrawiam i juz wam dziękuję za "wsparcie".

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2004-09-07 00:10:30 ]

wiesz co aldik, ja już stary gość jestem, ale chyba dla tego bawarskiego orszaku warto poświęcić resztę życia, tym bardziej że agata tez jest bmwmaniaczką.
pozdrawiam

Hehehe no to zalezy, jak narazie sprzedaje moją betke, al echyba znów coś kupie tej marki w Niemczech, wiec wtedy, może, kto wie Nie obiecuje czegoś czego nie wiem czy mógłbym spełnić. Ale tak wogóle - to chłopie nie żeń się

Bardzo chętnie, al zależnie od terminu

Ja tez sie pisze, bede zawalac za toba moja nowa e39 ), no chyba ze rzuce palenie :***

no fakt agatko. jak będę się żenić to ty juz e-39 bedziesz mieć. jednak do śłubu pojedziemy moją e-28 a nie twoją e-39, zgoda?

nie ma problemu tylko powiedz wcześniej żeby nie wyszło tak że akurat będzie mi się dzidziuś rodził bo wtedy napewno nie wpadnę do ciebie na imprezę

nie no darcon, dzidziusie rodzą się co 9 miesięcy i nie wierzę że dzień powicia twego potomka akurat w dzień mojego ślubu wypadnie, choć jest to oczywiście mozliwe. tak czy tak dzięki za wsparcie

tylko dzidziuś już jest. tylko jeszcze nie urodzony

w takim razie GRATULACJE!!!!
ja jednak napewno w ciagu 9 miesięcy nie bedę sie żenił bo kiddy-agatka pracuje w bratysławie. tak czy inaczej dzięki i jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!!!

o madafaka !!! Stary przyjadę - tylko termin jest wazny.Ale dla ciebie przyjade z Białegostoku E-36 zeby siostrzyczki nie plakaly ze ktorejs nie ma.
Pozdrawiam i gratuluje.Ale w przyszlym roku tez bede chcial i was widziec na moim weselichu-co wy na to ?
paps Danek z Białego

dzięki i za wsparcie i za zaproszenie.

jestem tutaj nowy,ale przy okazji mogę odwiedzic znajomych w Kozienicach( oczywiscie po przejezdzie orszaku beemek)

Jestem nowy ale chętnie przyjadę moją starą siódemeczką. po drugie mieszkam blisko i nie ma problemu. powiedz tylko kiedy i gdzie. Chetnie pojadę w takim orszaku!!!!
Pozdro