MotoNews.pl

Odświezanie GLI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dałem taki tytuł bo dotarł wreszcie poldek i na początek podstawowe rzeczy takie jak olej, filtry i naturalnie świece. o świecach było nie raz ale czy są właściciele GLI z boszem którzy używają świec NGK tudzież moga mnie poinformować jakie świece są preferowane do tego typu poldżera

Mogłeś się dopisać do wątku o świecach, zamiast zakładać nowy, no ale nic...

Czego oczekujesz po tych świecach? One się niczym nie różnią, jeśli chodzi o efekt. Jedynie ich trwałość się różni. NGK nie są złe, Iskra też dobra, Bosch również.

Zmiana świec to 5 minut roboty, więc zastanawiać się chyba nie ma za bardzo nad czym...

przestańcie pisać o świecach bo zamknę wątek!

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Bueheheheh! Które bokserki są lepsze obcisłe , czy takie z lekkim luzem i które odznaczają się lepsza trwałościa??

Cytat:
2005-06-04 13:21:30, delta9 pisze:
(...) podstawowe rzeczy takie jak olej, filtry i naturalnie świece. o świecach było nie raz ale czy są właściciele GLI z boszem którzy używają świec NGK tudzież moga mnie poinformować jakie świece są preferowane do tego typu poldżera

O wszystkim znajdziesz szczegółowo na forum - jaki olej, filtr, jakie świece, uwierz mi niekomu nie chce się pisać po raz setny tego samego - wyszukiwarka do ręki, kubek kawy i kilka godzin wolnego i masz wszystko jak na tacy

Ja po kupnie założyłem wszystko polskie. Tylko gazownia jest polsko-włoska.