MotoNews.pl
8 Internet Explorer PROBLEM -pomocy !! (100284/0) - PT

Internet Explorer PROBLEM -pomocy !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę o POMOC bo mnie bierze!

Skopał mi się IE6...powodu nie znam (wirusa na 99,7% niet!) -mam W98SE

Objawy:
- np. na www.espero.of.pl wejśc moge ale ....zalogowac sie juz NIE!...kazda proba otwarcia dodatkowego okna /typu np. "klawisz" logowania powoduje otwarcie pustej w srodku rameczki i dupa!

- jeżeli probuje uzyc funkcji "otwórz w nowym oknie" to samo -pusta ramka i tyle

- z tego samego w/w powodu nie da sie skorzystac z Update Windowsa...myslalem ze moze jakis SP cos tam uzupelni ale tez dupa .....zaczyna sciagac aktualizacje, wisi okno i dalej tradycyjnie ECHO

Nie mam pojęcia czy IE da sie odinstalowac czy przeinstalowac....i jak usunac problema??????

Pomozta PROSZE !!

To powinno pomóc
IE

zainstaluj mozillę i masz po problemie

start/uruchom i wisujesz sfc potem "wyodrębnij jeden plik..." Oleaut32.dll" z katalogu WindowsSystem przywracasz go z instalki win98 i to powinno wystarczyć.

Cytat:
2005-06-09 00:10:43, Tom69 pisze:
start/uruchom i wisujesz sfc potem "wyodrębnij jeden plik..." Oleaut32.dll" z katalogu WindowsSystem przywracasz go z instalki win98 i to powinno wystarczyć.

REWELACJA!

WIELKIE DZIĘKi ! POMOGŁO !!

P.S. Kolber , nie wiem ale przez kilka dni testowałem Mozillę i Operę....siakoś nie byłem zachwycony .....sam nie wiem , moze to kwestia przyzwyczajenia??...ale ...zobaczymy...Póki co IE wraca do łask

POZDROWIONKA!!

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2005-06-09 00:52:51 ]

Pamiętaj, że Internet Explorer służy do przeglądania Internetu z Twojego komputera i vice versa.
Zainstaluj wszystkie możliwe uaktualnienia, to po części zapobiega "vice versa".

Bogdanie, Opere polecam, uzywam od 2 lat.

Cytat:
2005-06-09 02:31:44, AnJay pisze:
...."Zainstaluj wszystkie możliwe uaktualnienia, to po części zapobiega "vice versa".

...Tak też uczyniłem....Dziękuję za ostrzeżenie...

Cytat:
2005-06-11 10:59:46, Cwikus pisze:
Bogdanie, Opere polecam, uzywam od 2 lat.

....nioo...ja po 2 dniach straciłem cierpliwość.....ale tak jak pisałem ..pewnie to kwestia przyzwyczajenia do wrednego produktu Billa G. ...nie wykluczam, że może kiedyś....?

Pozdrawiam z Katowic !!..

Ja zrobiłem tak:
W pracy - IE,
w domu - Mozilla.

Po jakimś czasie wyciągnąłem wnioski i teraz jest:
W pracy - Mozilla Firefox,
w domu - Mozilla Firefox.

--
Wiesiek (Maestro)

[ wiadomość edytowana przez: Maestro dnia 2005-06-11 22:34:52 ]