Pomysł z filmu XXX2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli ktos widział ten film niech sie wypowie. Czy podobało wam sie tam pomysł z wypolerowaniem tyłu tego niebieskiego mustanga i wygrawerowaniem na nim GTO? Pomysł fajny mozna by było tak zrobic w fiaciku, wypolerować i wytłoczyc napis fiat 125. co otym myślicie hm? Pewnie to skrytykujecie, co?

powodzenia w polerorowaniu

co do mustanga pasuje to do 125p moze pasowac jak swini kamizela

to nie był mustang tylko Pontiac GTO

to by tlumaczylo ten napis GTO

andrzse ile ty właściwie masz lat?? Gimnazjum się kłania od września ??

bez urazy... ale... też mi coś tak wygląda...

Niechcę wszczynac kłutni ale macie słabą wyobraźnię. Zapytałem was o zdanie a wy zaraz jakies tekst o gimnazjum niespodziewałem sie tego.
Chodzilo o opinie, a fajne pomysły biorąsie właśnie z takich dziwnych rzeczy jednemu sie podoba drugiemu nie. Tolerancjii troche krytykujcie pomysł a nie mnie OK???????

Ale ja ani ciebie nie krytykuje, ani pomysłu. Zadałem dość proste pytanie i oczekuje odpowiedzi.

Cytat:
2005-06-15 16:05:04, Jesion128 pisze:
Ale ja ani ciebie nie krytykuje, ani pomysłu. Zadałem dość proste pytanie i oczekuje odpowiedzi.

jesion dajze mu juz spokoj...potem mowia ze jestesmy nietolerancyjni i wogole ble ble ble...

no więc tak nieczeka mnie gimnazjum mam 20 lat co jeszcze chcesz omnie wiedzieć rozmiar w bicepsie???? (niewiele)

Ta "niechęć" w stosunku do twojej osoby jest spowodowana tym, że takich z "bujną wyobraźnią" było już tu wielu, a suma-sumarum nic z tego nie wynikło...

mozna - tylko po co ;| ?

łooooooo ale zajebisty pomysł... filmu nie ogladalem!! juz mialem w poprzednim poscie pytac sie ile masz lat ale mnie pterock zjechal ze burdel robie

Zamow sobie rejestracje

F1 AT125

Po pierwsze: Nie widziałem tego filmu, ale wydaje mi sie ze polerowanie gołej blachy nie jest dobrym pomysłem. Widziałem w niemieckiej gazecie kolesia ktory miał VW ogorka obdartego z lakieru i musiał go "jechać" całego szczotką drucianą i papierem ściernym dwa razy w roku.
Po drugie: Nie wiem po co wogóle powstają takie tematy, pomysł jest śmieeszny i nie wiem poco sie nim dzielic na forum. Forum jest raczej po to by sie dowiedzieć czegoś ciekawego i w maiare mądrego, nawet na HP. A tak to sie robi śmietnik i jest kiła