MotoNews.pl

Pomoc przy zakupie Forda

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Chcę kupić ten samochód: http://import-auto.gratka.pl/?o=tresc&id=479&id_g=4984&sort=cena&order=asc&start=3&f_pole=&f_slowo= .
Proszę Was o opinie na jego temat i co o nim sądzicie. Przy okazji zapytam się ile ten silnik może palić.
Z góry dziękuję...

Pozdrawiam,
ChouChou

1,8D to muł po prostu

Cytat:
2005-10-12 14:24:10, kainek pisze:
1,8D to muł po prostu

zaraz muł, ma 60 pseudo koni

a tak serio, jeśli chcesz spokojnie wyprzedzać coś więcej niż ciągniki i rowerzystów, to kup turbo diesla, ja mam bez turbo i wiem co piszę

1.8d kombi---za słaby silnik do kombi.

Zaraz tam pseudo koni. To po prostu zimnokrwiste faszystowskie pociągowe perszerony, a nie konie pełnej krwi czy araby
A ile może palić - nawet mocno zajeżdżonym i przy ciężkim bycie raczej nie prekroczysz 7 litrów, a w lecie na trasie realnie jest zejście poniżej 5 przy spooookojnej jeździe.
Pzdr

Cytat:
2005-10-12 14:24:10, kainek pisze:
1,8D to muł po prostu

przemilcze
....ale są słabsze essinki i mniej ekonomiczne

Jezdzilam kiedys sierra 2.3D, koni mniej wiecej tyle samo... wiec jak sie rozpedzila po 20 minutach do setki to juz bylo calkiem OK

to rocznit 96 to pewnie TD ale raczej bez IC

Przemyśl ten zakup ... Jak chcecie jakiś wózek to looknijcie tutaj ,... może cosik znajdziecie wózki sprowadzane i opłacone niektóre

Część widziałem na żywo Bo to kuzyna

[ wiadomość edytowana przez: BaD_BoY_KrK dnia 2005-10-12 23:26:13 ]

Cytat:
2005-10-12 20:10:30, diesel_power pisze:
.... A ile może palić - nawet mocno zajeżdżonym i przy ciężkim bycie raczej nie prekroczysz 7 litrów...

potwierdzam, mam silnik po przeżyciach a mimo to pali od 5 do max6l