4-5 czerwca-AKCJA NAREW 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ponieważ niedługo na organizacyjnym spotkaniu grupy warszawskiej będziemy omawiali temat spotu nad Narwią w okolicach Pułtuska(takiego jak rok temu w lecie)mam pytanie do koleów zpoza wawy,czy ktoś jest zainteresowany?Spotykamy się w sobotę rano nad rzeką,pływamy łódkami,opalamy się,łowimy ryby,palimy grila i ognisko,pijemy piwo i nie tylko.nocleg oczywiście w namiotach.powrót w niedzielę.Chętnych proszę o informacje,gdyż znajomość ilości gości pomoże nam w organizacji miejsca i dojazdu
ZAPRASZAMY I CZEKAMY NA ODZEW
nasz poprzedni spot można zobaczyć: TUTAJ

[ wiadomość edytowana przez: koliber_111 dnia 2005-02-23 13:12:08 ]

[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2005-05-04 22:09:10 ]
[ powód edycji: data w tytule ]

na dzień dzisiejszy nie wiele mogę powiedzieć czy napewno będę jeżeli praca nie stanie mi na przeszkodzie w tedy tak a do kiedy max można dawać swoje zapowiedzi

MArcin, ten wątek do niczego nie zobowiązuje. MAmy kawałek polanki na której rozstawiamy namioty i już. Możesz zdecydować się dzień przed wyjazdem.

Ale i tak nie znam daty
Ps. Jeżeli nie życzysz sobie meili odemnie różnych tematów (dziś dostałeś trochę) to daj znać bo mam bardzo dużo też ciężkich

po to jest ten temat, aby tędatęustalić. ale nie pali się, to dopiero pod koniec maja.
generalnie, skoro pytasz, to nie życzę...

U mnie niestety to nie przejdzie - namioty dla mojej księżniczki nie nadają się do spania.

Hmm? A bez metafor? Zawsze mozna spac w ŁADnej!

Chodzi o bieżącą wodę i czystą

Czysta się zawsze znajdzie a umyc sie mozna w rzece!

Tia...ale jak soczewki wrzucisz do "czystej" to nic po nich nie zostanie

Na akcji będzie 1 Poznaniak . To już macie gościa spoza Wawy, no nie.

A co do namiotów -> dla mnie to właśnie duża frajda taka... eee... bliskość z matką ziemią

Zobaczymy może się skuszę, bo prawdopodobnie na jesiennym zlocie się nie pojawię. Trzeba się nacieszuć resztkami swobody. Jest dojazd do samej polanki? Bo nie mam namiotu.

Mozesz namiot do samochodu przywiazac... a dla hardcore`owcow... mozna spac pod namiotem z ... samochodem)
Zarty zartami ale odpowiedz brzmi tak!! Na polance gdzie rozbijamy namioty.. stoja samochody.. widac na zdjeciach na klubowej

Mikeb, powiedz Księżniczce że woda bieżąca jest: Narew bieży dość żwawo. Poniewasz jest dużo ryb, mniemam że jest również czysta.

Mario, a jaki z Ciebie poznaniak... ty już zostałeś zasymilowany

Pozatym soczewki moczy sie w taki specjalnym płynie a nie w wodzie z kranu

Cytat:
2005-02-26 11:29:25, Leszek_Gdynia pisze:
Pozatym soczewki moczy sie w taki specjalnym płynie a nie w wodzie z kranu

Wiem, ale najpierwe trzeba umyć czystą wodą ręce

czy bańka 5 litrowa muszynianki do mycia rąk wystarczy na dobę?

Oj ta Twoja Ksiezniczka to wymagajaca osobka

jakby nie patrzeć to woda w Narwi jest "bierząca" a jeśli to księżniczce nie wystarczy,to 5 km dalej jest ośrodek,ale to już nie to co w namiocie.wodę do mycia można zawsze zabrać ze sobą w bańce.

W sumie...

Hmm..wiesz, jak dzisiaj da się namówić, to może się zjawi na ekoSpocie