[K] Częsci do zlożenia rajdowego 126p.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam na wakacjach planuje zrobic mojego 126p prawdziwie rajdowo lec trzeba mi do tego czesci tj. wszystkie zeczy do zlozenia profesjonalnej gleby, kola 13. zdezaki chromowe Wnetrze :kiera klatka fotele pasy ...i wiele podobnych zeczy takze tych ktorych nie wymienilem piszcie jesli macie jakies czesci .

ja mam turbinke kowalskiego do sprzedania...

a ja gumy w sprezyny

Dajcie spokój, przypomnijcie sobie jak wy mieliście 17lat i pierwszego kaszla. Ja wtedy też miałem różne dziwne pomysły i chciałem kupować wszystko co "rajdowe"

mam glebe i rajdowe majtki

Cytat:
2005-06-06 18:25:16, Pat_kdb pisze:
mam glebe i rajdowe majtki

Widziałem te majty faull profi, też takie chce

Cytat:
2005-06-06 20:02:32, piter_s1 pisze:
Widziałem te majty faull profi, też takie chce

Piter a czy to były OCZY WAŻKI - stringi założone z tyłu na przód ?

Cytat:
2005-06-06 22:07:41, Proiss pisze:

nie, to nie takie były, sam musiałbyś zobaczeć

Cytat:
2005-06-06 22:07:41, Proiss pisze:

no to mnie rozjebales tym tekstem...

Pierwsze zrób silnikiem a później kupuj akcesoria bo po co ci akcesoria jak słabo chodzi maluch

Tak zrób silnik na 50KM na seryjnym zawiasie w fotelach typu łamacze karku i już masz sportową fure....... Zajebiste podejście.

az mi sie kometnowac niechce. najpierw zawias jak jest dobry to na zakretach robisz mocno porobione bobki.

Cytat:
2005-06-06 18:02:32, 126p pisze:
Witam na wakacjach planuje zrobic mojego 126p prawdziwie rajdowo lec trzeba mi do tego czesci tj. wszystkie zeczy do zlozenia profesjonalnej gleby, kola 13. zdezaki chromowe Wnetrze :kiera klatka fotele pasy ...i wiele podobnych zeczy takze tych ktorych nie wymienilem piszcie jesli macie jakies czesci .

Mam tylko jedno pytanko Masz kase na to wszystko bo za to co napisałeś to można by sobie całkiem spoko fure kupić? - z tego co wiem to budowa rajdówki trwa troche bo jak ktoś ma taką gotówkę w kieszeni to nie inwestuje w malca tylko kupuje coś "lepszego" Ja sam przez rok już zbieram poszczególne części i jeszcze wszystkiego nie mam

Pozdro

Sadzac po rozmowie na gg nie ma

Łatwo mówić zrób zawias jak tu bili nie ma na sprzedaż w ogóle używek, wiem bo znajomy szykuje bryke od podstaw i szuka chyba z 2 miechy

a kto kaze bille kupowac? mozna oddac amorki do przerobienia i twardosc dobrac pod siebie jak i nawierzchnie....

chyba na bilach nie jezdziles skoro mowisz ze utwardzane "przez kogos tam"to bedzie to samo

Drodzy panowie uprzejmie prosze o nie robienie z mojego wątku ŚMIETNISKA o stringach możecie gadac sobie na priv to juz nie moj interes .... (Proszę uprzejmie moderatora o usunięcie wszystkich odpowiedzi zawartych w tym wątku) A kto tu mówi ze nie mam silnika zrobionego

zapraszam

Cytat:
2005-06-07 10:58:18, Art126 pisze:
Łatwo mówić zrób zawias jak tu bili nie ma na sprzedaż w ogóle używek, wiem bo znajomy szykuje bryke od podstaw i szuka chyba z 2 miechy

co więcej nowych tez nie ma, kto ma niech sie cieszy :p