Już nie z cyklu "chwale sie" :] fotki mojego 127 MKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to są fotki sprzeta zaraz po zakupie
w sumie nic specjalnego
mam tylko prosbe do znawców : powiedzcie mi czy jest cos w nim nieorginalnego prócz zderzaka z tyłu, przednich lamp i kierunków na błotnikach
podziekowania dla śietego za użyczenie serwerka
tu jesta Fiat 127 MK I>>>>

napewno lakier, patrząc na jego fakture i odbijanie światła

Cytat:
2005-06-04 20:23:06, bizer_trikolor pisze:
powiedzcie mi czy jest cos w nim nieorginalnego prócz zderzaka z tyłu, przednich lamp i kierunków na błotnikach Fiat 127 MK I>>>>

Hehe!

w koncu jakis normalny FIAT

wiec na moje skromne oko to:

1. Zderzak tylni jest chyba od DFa.
2. Lampy sa oryginalne, badz zamienniki od malucha-ale to jedynie roznica w producencie, bo wymiary itp sa identyczne ze 127
3. przelaczniki po lewej strnie deski. 127 nie mial ich tak wiele.

lakier faktycznie tragedia........malowany chyba pedzlem-lawkowcem....

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2005-06-04 20:32:38, el_comendanto pisze:
1. Zderzak tylni jest chyba od DFa.

Nie, na pewno nie od DF-a. Prędzej juz od Zastawy

Cytat:
2005-06-04 20:42:06, andrzej_krakow pisze:
Nie, na pewno nie od DF-a. Prędzej juz od Zastawy

Rzeszyffiście

Zastavka pasuje tu jak najbardziej, poniewaz ma podwojne sruby do mocowania zderzaka.

-----------------
http://plepleple.pl

Wydaje mi sie ze wydech nie orginał znaczek na tylnej klapie to plastki pod chromem ? no i przyciski na desce napewno nie miały awaryjnych moja miała ale juz nie ma
A tak pozatym duzo pracy przed toba przede wszystkim ten lakier niewiem jak tam postem korozji a z ciekawosci ile cie kosztowała ? i który rok
Witam w nielicznym gronie 127 doprowadz do odpowiedniego stanu bedzie służyc bezawaryjnoscia tak jak moja

Fajny furacz. Trochę pracy przed Tobą - eh ten lakier

"nie taki fiacik(diabeł) zły jak go maluja"

mi najbardziej podobieją sie kapselki na kolach z jakze dumnym napisem FIAT, chyba rzadkosc cio......?
nio i znaczek na przedzie sam FIAT tyz robi wrazenie

zderzak hmmmm..... nie wiem czy od zoski......bo zoska ma na srodku lampke do oswietlenia tablicy, tu widac ze zderzaczek jest łaczony, jak by byl z czegos wiekszego (no bo Zocha i 127 to chyba szerokosc podobna, co???) i te srobki, w takis jakis małych odstepach sa.........

ogolnie daje rade , ja bym nie pogardzil, bedzie ładny jak sie go wypiesci

POZDRAWIAM

Bizer, a ja mam tylko jedno pytanie do Ciebie - co to znaczy że "się cwalisz"? Może chciałes napisać że się cwelisz?
Powiem że fajna fura, słopisz ją na cicho-ciemnego wypierdalacza czy full oryginał?

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-06-05 00:26:06 ]

Tylko biale stalki od bety moga przyslonic ten zepsuty lakier,mk1 jest najladniejszym modelem ze wszystkich 127...

malowany był wałkiem to fakt
bedzie full orginał
@ race _d sie nie cwele ino chwale

to jest stan w jakim go kupiłem rocznik 1975 mam do niego brif, instrukcje po niemiecku, kwit z odprawy celnej i inne kwity. oc ma do końca roku a przegląd do sierpnia.
2 własciciele w rajchu + jeden w polsce zakupiłem za 400zł graty gratis szukam tera zderzaka na tył
ma ktos może
a i tak bedzie blachara od podstaw i malowanie na orinała
to ma byc klasyk

nooooo nareszcie kolejna 127
całe szczęście nie SPECIAL bo bym spalił
mój ma być jedynym SPECIALem na F&F i koniec kropka