MotoNews.pl

[s] wszystkie czesci z eleganta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam całego eleganta na czesciach na chodzie jezdzacy jakby ktos potrzebował jakies tajle to pisac.Mozliwosc wystawienia danego przedmiotu na allegro.

ja bym chcial wewnetrzny trojkatny plastik od prawego lusterka (przykrecany na 3 wkrety do lusterka do wewnatrz)

ja bym chcial lewe lusterko bo moje sie sklada przy 130km/h i jak ciezarowka z naprzeciwka jedzie.

Cytat:
2005-06-03 09:19:55, wojtas7 pisze:
ja bym chcial lewe lusterko bo moje sie sklada przy 130km/h i jak ciezarowka z naprzeciwka jedzie.

20zł za lusterko

a ten wewnetrzny plastik przy prawym lusterku masz?

@wojtas7
te lusterka i tak sie zloza nawet jak beda nowe. przy 160 nawet wycieruchy maja juz problem zeby szybe zamiatac

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2005-06-03 11:42:27 ]

Ile chciałbyś za mechanizmy podnoszenia szyb, ich prowadnice wraz z szybami, te z drzwi Mowa oczywiści o komplecie do obu drzwi??

lusterko zaklepane.

@Zoltar. Prawe sie nie sklada. Lewe spitolil mechanik jak robil swapa.

Cytat:
2005-06-03 13:46:19, piter_s1 pisze:
Ile chciałbyś za mechanizmy podnoszenia szyb, ich prowadnice wraz z szybami, te z drzwi Mowa oczywiści o komplecie do obu drzwi??

za pełny komplet 80zł

Cytat:
2005-06-03 08:50:37, ZoLt4R pisze:
ja bym chcial wewnetrzny trojkatny plastik od prawego lusterka (przykrecany na 3 wkrety do lusterka do wewnatrz)

tak mam jutro dokładnie sprawdze czy nie jest na 100% uszkodzony jakby co to za browarka oddam

Cytat:
2005-06-03 22:03:54, fulda pisze:
tak mam jutro dokładnie sprawdze czy nie jest na 100% uszkodzony jakby co to za browarka oddam

oki to czekam na info

Cytat:
2005-06-03 09:19:55, wojtas7 pisze:

mi tam sie zawsze skladalyte elegantowskie, moze to troszke wsiowo wyglada ale znacznie lepiej trzymaja sie lusterka od sejko a montuje sie je identycznie
pozdro

gaźnik masz sprawny? jaka cena?

jakie fotele sa i ile za nie? mowa o przednich - kupie komplet

Cytat:
2005-06-04 14:05:24, ZoLt4R pisze:
oki to czekam na info

patrzyłem na ten plastik i jest ok wiec mozesz brac

Cytat:
2005-06-04 19:45:11, nikusss pisze:
jakie fotele sa i ile za nie? mowa o przednich - kupie komplet

no fotele seryjne z materiału w takie wzorki koloru niebieskiego,zielonego i czerownego stan ideał najchętniej sprzedałbym cały komplet tzn boczki drzwiowe przednie fotele i tylna kanapa z oparciem cena za to wszystko to 200zł jak chcesz same fotele to pisz na gg dogadamy sie moj numer 6374054

Cytat:
2005-06-04 20:20:37, fulda pisze:
patrzyłem na ten plastik i jest ok wiec mozesz brac

ok ile go cenisz?

jakby ktos chciał zdjecia poszczegulnych czesci to pytac ,mam zdjecia kazdej czesci