Spotkanie w Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może w niedziele jakieś spotkanie w Krakowie na lotnisku w Czyżynach miłośników maluszków?

spoko, ale dlaczego dyskwalifikujesz inne auta?
to nie jest forum milosnikow maluszkow (jak sie takim czujesz to klik)
my jestesmy milosnikami starych fiatow, nie myl tych pojec bo nie bedziesz mial tu lekkiego zycia

hough

wszystko okej ale czemu nie w poniedzialek? bo sie musze w niedziele uczyc bo zaliczenie mam w poniedzialek rano

w poniedzialek po 17tej... bo wczesniej mam kilka spraw do zalatwienia:/

mozesz wpaść w niedziele o 19 pod wypozyczalnie beverly hills na ul pilotów

w poniedzialek ja wpadne czopus do ciebie

chlopaki to kiedy to spotknko w koncu lukasz mi tu pisze o niedzieli pod becery szymon o poniedzialku !!!ja bym podjchal tylko gdzie to wkoncu i kiedy

moze chodzilo im o to ze zaczyna sie w niedziele a konczy w poniedzialek

a no chyba ze tak!!czyli gruba impreza se szykje pod beveryhilsem pod golym niebem !! ale na powaznie kiedy na to spotkanko mozna sie zjawic w poniedzialek czy dzisiaj w niedzielke? u mnie poniedzialek odpada bo szkola do 20!!

was wszystkich chyba porąbało... co ty macie z tymi terminami jak nie precioł w olkuszu w piatek to spotkanie w poniedziałek...pozatym czemu widze tu same malce?

Cytat:
2005-06-05 10:42:03, Rino125p pisze:
was wszystkich chyba porąbało... co ty macie z tymi terminami jak nie precioł w olkuszu w piatek to spotkanie w poniedziałek...pozatym czemu widze tu same malce?

e ja tam nie wiem...ja dizsiaj nie moge a przyszly weekend odpada tez chyba ze w piatek :/ pytaj innych

ja juz nic niewiem w każdym razie będe chociarz na chwile dzisiaj o 19 pod bevery !!spotkanka z furiatami nieodpuszcze!póki jeszcze maluszek jest!