MotoNews.pl
7 Ile ona jest warta? 316 E30 (99554/0) - PT

Ile ona jest warta? 316 E30

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
316 E30 z 90 roku to fajny samochód ale.. ze zbyt małym silnikiem. Orientujecie się może jaka jest obecnie wartość takiego samochodu zamierzam go sprzedać i kupić coś odrobinę większego. 316'tka jest dobrym materiałem do nauki i poznania tył-napędu, ale po dłuższym czasie staje się samochodem przynudzającym. Jest "ekonomiczna" i nic więcej, a czasem potrzebne są przecież emocje.

Cytat:
2005-06-04 11:02:27, -GregoriaN- pisze:
316 E30 z 90 roku to fajny samochód ale.. ze zbyt małym silnikiem. Orientujecie się może jaka jest obecnie wartość takiego samochodu zamierzam go sprzedać i kupić coś odrobinę większego. 316'tka jest dobrym materiałem do nauki i poznania tył-napędu, ale po dłuższym czasie staje się samochodem przynudzającym. Jest "ekonomiczna" i nic więcej, a czasem potrzebne są przecież emocje.

ja jeżeli miałbym kupować to jeżeli miałbyś stan BDB to dałbym max 5000tys.-6000tys(w zależności od wyposażenia. Ale stan musiałby być naprawdę dobry. Ja za swoją dwa miesiące temu przypomne E30 324TD Touring 92' stan blacharki mógłby być lepszy(po crash testach ) ale zrobiona całkiem całkiem, z mechanika w db+ stanie dałem 5900zł. Wyposażenie nie powala, ale jest ponad stadard. Ale diesle sa w lepszej cenie i jeszcze kombi to tymbardziej. pzdr

e30 1990rok kolo 5500-6000 tak jak mowi jeztom a czy przypadkiem ten temat to nie ukryte ogloszenie ?

Ogłoszenie?! Raczej nie. Nie ukrywam tego że mam zamiar ją sprzedać, ale temat ten zacząłem tylko i wyłącznie po to, aby zoriętować się co do ceny.