1/4 Mili Stalowa Wola 28.08.05r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dawajcie fotki i filmy z imprezki , ja bylem tylko jakas godzinke(bo mialem mecz:/ ) i zrobilem 72 fotki

Cała Galeria

a jesli ktos jest wybredny czy cos i cche liste zdjec to :

Click Here :]

And Movies

ok to by bylo na tyle , z gory dzieki za linki do fotek i filmow :]

[ wiadomość edytowana przez: Grzybek9 dnia 2005-08-29 00:45:14 ]

http://www.funfel.int.pl/ -> street2
jak tam mecz? :>

lipnie nie dosc ze 3:2 plecy a 2:0 do polwoy wygrywalismy to z nerwow kopnalem w slupek i mnie kostka boli
btw: dzieki za fotki :]

nie wiem jak wam ale strona grzybka nie chodzi

juz teraz chodzi bo serwerek padl ale teraz dziala ) wiec sciagac , ogladac itd ale ostrzegam , ze to tylko fotki samochodow :] zadnej fotki z wyscigu nie ma

ja czekam na movie zooma zapewne bedzie co ogladac pozdrwiam

Mam prosbe jak ktos ma jakies zdjecia to niech udostepni , bo ja nie mam zadnych

Cytat:
2005-08-30 14:08:42, jolki pisze:
Mam prosbe jak ktos ma jakies zdjecia to niech udostepni , bo ja nie mam zadnych

Z przyjemnością, chociaż jest tego bardzo mało.

foty

Dodam tylko to jeszcze, że aparat podczas wyciągania z futerału, przełączył się na "długie czasy naświetlania", dlatego zdjęcia z podium wyszły fatalnie.

Remek wielkie dzieki

posiadam 92 fotki autek z wyścigów na 1/4 mili - jełśi ktoś jest zintereswoany to prosze napisać....

ja jestem zainteresowany fotkami mozesz mi je pzresla na mail Rafalm54@interia.pl z gory wielkie dzieki pozdro!!!!!

mi tez mozesz przeslac
taz_15@o2.pl

tylko moje fotki zajmują 76 MB - są w rozdzielczości 1600x1200 - jak na razie nei mam czasu zamienić ich na inny rozmiar....
moge ewentualnie nagrac na jakąś płytke dać komuś w Nisku np. może kolega Majer lub ktoś będzie mógł je odebrać ..... prosze o info na gg 4700805 (niewidoczny) to się dogadamy gdzie przekaze tą płytke lub płytki CD...

http://www.megaupload.com/?d=38KOE9ZA Tuning.28.08.2005byMG&MB.wmv.avi czy to moze byc cos z 1/4 ? nie chce mi sie sciagac tego bo transfer jak na sdi, jak ktos ma wiecej cierpliwosci i czasu to mozna oblukać.

Cytat:
2005-08-31 07:01:44, funfel pisze:
http://www.megaupload.com/?d=38KOE9ZA Tuning.28.08.2005byMG&MB.wmv.avi czy to moze byc cos z 1/4 ? nie chce mi sie sciagac tego bo transfer jak na sdi, jak ktos ma wiecej cierpliwosci i czasu to mozna oblukać.

tak jest to klip z 1/4 od nas
nawet nawet tylko ze kolega stal na poczatku i zabardzo konca niewidac

Sciagnalem
Nie wiedzialem ze Tomek ma Fiata "TEPRA" i ze u nas byl Mitsu Eclipse (honda Prelude) no i madzia RX-2
Pozdr.

Cytat:
2005-08-31 16:32:03, zoom pisze:
Sciagnalem Nie wiedzialem ze Tomek ma Fiata "TEPRA" i ze u nas byl Mitsu Eclipse (honda Prelude) no i madzia RX-2 Pozdr.

a o passacie kombi to ja juz niewspomne

galeria 60pl -klik

Sciagnalem tamten filmik, i co moge powiedziec:
1. warto ogladnac (+)
2. super dograna muza (+)
3. niestety bez zawalajach efektow (-)
4 troche motania (-)
5. kilka bledow ale nie razacych ( nazwy aut czy to ze to zlot byl) (-)
6.pokazuje dobrze 1/4 mili i fajnie ogladnac kilka przejazdow (+)
7. jeden niezly efekt, nawet zoom moze podpatrzec, mowie o tym wejsciu Ozza (+)

a oto szybki linka na moim serwerze ( ograniczene tylko waszym laczem )
LINK

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-08-31 19:46:57 ]

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-08-31 19:51:43 ]

galeria ktora dodal pingu jest bardzo ciekawa a szczegolnie to ze jest tam mardzo duzo zdjec fajnych panienek napewno ten gossc (bo to napeno byl on) lubi sobie popatrzec na ...

Klip ok, ale za bezbledna znajomosc samochodow to byl zastrzelil