Poszukuje opon 126 klasyk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Poszukuje 5 opon nowych, starego typu, polskich prawdopodobnie D-92 lub coś koło tego takich jak na foto

ty samobujca jestes stary

chcesz na nichjezdzic?

ale bieznik fajny...rajdowy

sie łezka w oku kreci jak sobie przypomne ze na identycznych gumach kupilem swego 5 lat temu

ee samobójca ludzie na takich jeździli kiedyś i żyją. można powiedzieć że jazda maluchem to już samobójstwo

kiedys jezdzili na nowych, a teraz na takie "nowe" to bym nie liczyl

ps. dętek z klasycznym powietrzem nie szukasz?

Proponuje opony Debica D-124 - sa nadal produkowane, wiec kupisz jakies w miare swieze, no i mozna je zakupic bez problemow, a sa jak najbardziej klasyczne

Cytat:
2005-06-08 20:25:46, kobzacz pisze:
Proponuje opony Debica D-124 - sa nadal produkowane, wiec kupisz jakies w miare swieze, no i mozna je zakupic bez problemow, a sa jak najbardziej klasyczne

Dębice D-124 założę w ostateczności narazie szukam tych klasycznych, a maluchem i tak będę jeździł tylko od święta

no to mi sie podoba - prawdziwy weteran szos do Kosciółka i nazot za 15 lat jakis koles odkupi i napisze na forum:

patrzcie co kupilem za 1000 zl - (tu wklei zdjecia)

dziadzio jezdzil nim tylko do kosciola w niedziele a tak caly czas w garazu

Cytat:
2005-06-08 21:36:22, Pat_kdb pisze:
no to mi sie podoba - prawdziwy weteran szos do Kosciółka i nazot za 15 lat jakis koles odkupi i napisze na forum: patrzcie co kupilem za 1000 zl - (tu wklei zdjecia) dziadzio jezdzil nim tylko do kosciola w niedziele a tak caly czas w garazu

Pat_kdb coś ci się pomyliło za 15 lat nie będę jeszcze "dziadzio" chyba

Cytat:
2005-06-08 20:25:46, kobzacz pisze:

hehe jeszcze w zeszłym roku jeździłem na D-124, a właściwie pływałem jak deszcz popadał

ja mam na zapasie ... d 124 jedną mi rozwaliło ... :/ 2.5 atm to duzo dla tych opon... :/