Znowu cabrio (mk4) :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a tym razem pytanie odnosnie yyy..."windstopera" (sory anie wiedizalem jak to nazwac a mianowicie gdzie takie cus mozna zalatwic hm?

ew cos w ten desen

wiatrolap... samemu sobie zrob.. bo kupic sie nie da u nas do tego modelu

Wiatrołap? I że niby jak to łapie wiatr, jak na wstecznym jedziesz?

zawirowania powietrza lapie

nie, ale zatrzymuje zawirowania powietrza jakie tworzą się z tyłu auta, no i po karczychu nie wieje

Trza było tak od razu. Skąd miałem wiedzieć. Dzięki za oświecenie

hmm...czyli z kupieniem bedzie ciezko tak?;>

okej ale z czego i jak mam to zrobic?

no może byc ciężko takie coś dostac, ale czasem kto wie, może gdzieś? od kogoś... , zawsze jeszcze pozostaje własna wena twórcza

hmm....a moze gdzies na zagranicznych aukcjach/stronach cos takiego mozna nabyc? jesli ktos cos wie prosze o helpa

kupujesz rolete na tylną szybe......montujesz za siedzeniami przednimi na na dole pod nogami pasażerów tylnej kanapy.....do pałąka zakładasz mocowania i jak potrzebujesz to rozwijasz i masz windshota......mam tak u siebie i bardzo dobrze się sprawdza

good idea
tylko jak widac przez te rolety?

ps.A masz moze jakies fotki masz?

widać okej...wiadomo trochę jest słabiej ale wielkiego utrudnienia niema.....narazie niemam zdjęcia....ale postaram się zrobić

no to byloby super ...zwlaszcza miejsce mocowan =]

a pomijajac kwestie widocznosci to jak to wogole sie sprawuje?Nie wieje tak z tylu przy wiekszych predkosciach?

micab...co z tymi fotkami?

o qrcze, powiem szczerze, że zapomniałem o tych fotkach.....zrobie dziś lub jutro

a co Twojego poprzedniego pytania to sprawuje się to bardzo dobrze, naprawdę zatrzymuje wiatr i jak sobie zakładasz taką roletę to jedzie się mniej więcej tak jakbyś w zwykłym aucie otworzył szyberdach

no to super ze sie sprawuje dobrze...teraz czekam tylko na fotki i przymierzam sie do zakupu

daj maila to Ci wyślę foty....