"How not to drift" filmik:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sciagajac sobie fimiki o drifcie natchnelem sie na takie cos
sciagnijcie bo warto zobaczyc co sie moze stac ...
www.members.lycos.co.uk/abuv/drift1.mpeg

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2003-12-21 13:09:03 ]

he he he dobre dobre Juz nie jedna osoba miała takie cos Z szaleniem po uliczkach trzeba uwazac

Co za pierdoła to filmowała!?

Jakis amator, kupili sobie kamere chciali cos zfilmowac to dorwali samochód tatusia i łup!! Bedzie w domciu wpierd%$#

najwazniejszego nie ma

Amerykanie to jednak debile ..A operator musi byc twardy i krecic dalej a nie ze odklada sprzęt i sie gapi..

Do dupy, co to ma byc nic nie widac a na koniec ktos lapa jeszcze obiektyw przyslania, albo sie kreci film albo sie opierdala

ja tu myslalem ze zobacze cos w stylu jak w poscie "film o wyprzedaniu" na fsoak (czy jakos tak brzmialo) a tu lipa

jak ktos jeszcze nie sciagal to nie polecam sie denerwowac

ooo widze ze moj link wywolal wielkie poruszenia a nawet agresje, nie komentuje operatora bo spier... sprawe ale np jak to byl wlasciciel tego auta?? co do kierowcy to tym bardziej spie... sprawe ale chodzi mi tu o tresc techniczna, co moze sie stac gdy i mysle za na tym filmie ladnie to jest pokazane... widac uje..ne kolo?? widac !! czyli wszystko gra

SZOK!! No i kto to widział by brać śliski zakręt po zewnętrznej!!

Ja tez myśle ze widać to co miało być widać. Nie wwiem jak u was ale u mnie nie ma dzwieku a chciałbym usłyszeć co on mówi

Pozatym przydała by sie druga czesc " Drift 2 - Co powie tata ? "

Cytat:
2003-12-21 17:09:17, simon_pg pisze:
SZOK!! No i kto to widział by brać śliski zakręt po zewnętrznej!!

Np. ja . Jeszcze na kartingu, pamietam ze podeszczu zawsze lepiej trzymało na zewnetrznej bo woda spływała po pochyłości profilowanego zakrętu i zbierała się na wewnętrznej. Nawet fajnie wyrzucało z wewnetrznej jak potem na zewnetrznej sie jakos łapało przyczepnosc i udawało sie wyjechac. Rzadko jednak się to udawało . Fakt, lepiej by się karcik trzymał gdybym nie jeździł po mokrym na slick'ach ale komu by się chciało w taką pogode wszystkie kółka zmieniać - przynajmniej mniej wody podnosiło i tak nie chlapało . Może on też na "suchych gumach" wyjechał?? Mam nadzieje że stare przyzwyczajenia nie przeniosą sie u mnie do szaleństw w prawdziwym autku .
BTW - ma ktoś w kuj-pom jakiegoś karta do zabawy? Mam jeszcze dwa slicki "Vega"

kiepski ten filmik..jak dorwe kamere nakrece cos lepszego

hmmmm...nie zrobil na mnie wiekszego wrazenia...2 tygodnie temu w gdansku na potokowej na znacznie mniejszym luku koles zalatwil tak 2 kola w nowiutkiej omedze GTI.I znacznie efektowniej to wygladalo i byl obraz niezly na fonie tez nie nazekalem
A wczoraj na grunwaldzikiej przy ambasadzie chinskiej zrobilem 180' przypadkiem zmieniajac pasy , ale jezdnia byla pusta...
moze by do tego nie doszlo gdybym nie skrecil bardziej kol...

A tam zaraz gadacie, ze co na to tatus... Moim zdaniem on właśnie dokonał zamierzonego celu na końcu nawet sprawdzał czy mu sie udało koło upier...ć

A jeśli spytacie po co miałby sobie koło upier...ać? Odpowiedź jest prosta.
Cytat:
Amerykanie to jednak debile

KLIK

(...) "oooohhh shit!!!" ...wspolczuje...przesrane!!!

z zewnątrz wygląda w sumie śmiesznie ale kierowca musiał mieć nie za wesoło

KARA

jeruna.... sie dziołcha przeraziła... mnie też zresztą, miałem dość głośno puszczone... ale LOL