[k] zestaw do wtrysku 903/899

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
podane cena sa od kolesia co handluje fiatwoskimi tolsami. ma ktos zalatwic taniej?

> wiazka - 120
> rozkodowany komputer - 120
> kompletny wtrysk - 60
> czujnik polozenia walu -30
> map sensor - 40
> koło pasowe - ?? 40
> cewki - ?? 50

Fulda przerabial ten temat, wiec pewnie mu zostaly jeszcze czesci jakies. Ale mysle ze prosciej bedzie sprzedac caly silnik i kupic 899

na razie sie oreintuje...chce porownac koszta do kosztow regeneracji gaznika i aparatu.

Ja wygrzebalem ostatnio jeszcze aparat do 903 bez kopulki i palca. Mam tez czujnik polozenia walu i sonde lambda do 903.

Czujnik za 20 zl

[ wiadomość edytowana przez: yapko dnia 2005-06-06 14:06:38 ]

ile yapko sobie liczysz za aparat> i ile za claosc - jak dla przyszlego Membera??

Za sam aparat tez ze 20 zl, hurtem zawsze taniej
Nie wiem co masz na mysli jako calosc, aparat jest do gaznikowca a czujnik i lambda do wtrysku. W kazdym razie oddam tanio bo mi leza w garazu.

to ja klepie na 100% aparat - prosulbym o jakies info nt. jego stanu. odnosnie tajli do wtrysku - czy to sa te z ostatnich produkcji mk1? bo wiem ze byla juz jakas inna elektronika poakowana do 903 - nawet Roscs na szrocie to widzial gdzies. i jaka cena za wsio suzammen jelsi bym bral procz aparatu tez to co masz.

co tam jeszcze ciekawego masz z zabytkow do 903?

Cytat:
2005-06-06 07:12:43, Pat_kdb pisze:
podane cena sa od kolesia co handluje fiatwoskimi tolsami. ma ktos zalatwic taniej? > wiazka - 120 > rozkodowany komputer - 120 > kompletny wtrysk - 60 > czujnik polozenia walu -30 > map sensor - 40 > koło pasowe - ?? 40 > cewki - ?? 50

ceny bardzo dobre oprocz ceny wiazki , troszke drogo

Cytat:
to ja klepie na 100% aparat - prosulbym o jakies info nt. jego stanu. odnosnie tajli do wtrysku - czy to sa te z ostatnich produkcji mk1? bo wiem ze byla juz jakas inna elektronika poakowana do 903 - nawet Roscs na szrocie to widzial gdzies. i jaka cena za wsio suzammen jelsi bym bral procz aparatu tez to co masz. co tam jeszcze ciekawego masz z zabytkow do 903?

Stan aparatu: nie mam pojecia. A czesci do wtrysku sa z CC/SC, powinienem napisac 899 zamiast 903, sorry.

Aparat + czujnik + lambda pewnie ok 50 zl, sama lambda ze 40 a reszta jak wczesniej.

Do 903 do silnika mam juz tylko alternator i rozrusznik. (60 za oba).