MotoNews.pl

Zardzewiala ascona.. czyli PEVO , czemu sie nie chwalisz ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
interia czytam ten artykul i sie zastanawiam czemu kolega PEVO nie chwali sie nic nowatorskim pomyslem ani tak ciekawymi efektami prac ?? Moze pokazalbys wiecej zdjec i opisal troche jak to bylo robione ??

wszelkie opisy itp są na forum temu poświęconym czyli na cult style

no dobra , gdzie mam zaprezentowac autko?garaz ascon?

wspomniana ask jest tez opisana na yountimer'ze jak ktos bardzo chce to znajdzie PEVA aske w necie bez problemuwystarczy wpisac w pierwszej lepszej wyszukiwarce ascona B Pevo i wszystko jasne jeszcze raz gratuluje efektu i odwagi...zajebista fura..
PS - PEVo czy zamiesciles gdzies przepis na pneumatyke??

A na żywo efekt jeszcze lepszy )

Cytat:
2006-10-22 19:17:00, PEVO pisze:
no dobra , gdzie mam zaprezentowac autko?garaz ascon?

Grzmotnij w tym dziale nowy temat i będzie ok, na pewno więcej osób o niego zahaczy niż w Asconach

ja mam nawet fote w telefonie -jeszcze ze zlociku w skorzęcinie
hop temat do góry

przy takiej popularnosci, ta fotka jest teraz warta milionywystwaij na allegro, beda sie zabjiac hihih

lubie komentarze 'znawców' na temat auta PEVA i innych aut zrobionych pod inny wzór... ech... kocham wolność słowa..

PEVO - mój komentarz znasz, dodam tylko - cały efekt (ten pozytywny) auta to kwestia dobrze dobranego tła - czyt. teren Old Kadett Garage heheeh..

fajna fura, dobry pomysł, świetne wykonanie, oby tak dalej!!

(Ci co nie rozumieją tego co zrobił PEVO, tudzież tego co ja napisałem - możecie nas zbesztać mam to w .. no w głębokim poważaniu )

Pozdrowionka

no dokladnie!! gdyby nie teren Old Kadett Garage (lepsza wersja Monster Garage ) to ta Ascona blado by wypadla a wracajac do "znawcow" najbardziej podobaja mi sie texty typu ze to jest Virtual Tuning ale i tak kolesie zazdroszcza!! a ja widzialem dotykalem i siedzialem i sie bawilem (i bez skojarzen zboczuchy )

Ja już wystawiam foty askonki na allegro i te bokserki co mi Pevo dał swój autograf w Poznaniu
Szkoda tylko że nie wstawili mojego fotosa z cycem
Pevo dobra robota !!!

wiec zaczynajac od tego jak wygladaj kiedy dostala sie w moje rece wygladala tak:

Blacharka generalnie w bardzo dobrym stanie, jednak lekko uszkodzona z przodu i z tyłu (nieudolnie naprawione przez poprzedniego właściciela)

fotki by nad100

potem obdarlem sa ze skory i dalem nowe serce

i w koncu upragnionego koloru nabrala

po wakacjach przyszedl czas na pneumatyke
http://www.youtube.com/watch?v=8Uumefxr9Ok

http://www.youtube.com/watch?v=0xr1ZhXml5A

no i bylo tez kilka wypadow w klimaty

troeche fotek z jesiennej sesji

zawsze chcialem miec pitbulla na masce :twisted:

tu kilka zdjec z mozliwosci pneumatyki, side to side

a tu dwie z moich trzech niuniek razem

Autko zajebiście ciekawie zrobione

Tylko jak tak człowiek czyta te komentarze pod artykułem na interii to aż żal za dupę ściska....
Ludzie sami nie mają pojęcia o jakimkolwiek przerobieniu samochodu (a może nawet niektórzy z nich to dzieciaczki nie mające jeszcze pojęcia co to kierownica i praca) a od razu krytykują. Szkoda mi ich wszystkich i im szczerze współczuję. Ostatecznie nie wybierają sobie przed porodem jaki mózg będzie im dany....

PEVO gratulacje za pomysł, zawzięcie i wykonanie

Co będzie następne?

pozdr

PEVO, ja tak z czystej ciekawosci...a co sie dzieje z Twoim rexem???bo te fele w asce to chyba z rekorda zapodales?Czy nie? W sumie rexem bys sie tez mogl pochwalic jak tam swapik wyszedl deska od senia i takie tam co planowales byloby milo ogladnac

Rex sie robi.. PEVO już nas przyzwyczaił do tego że pokazuje swoje cacka dopiero jak sa gotowe... i za to mu chwała, a nie np jak, coś palne, rzuce terminem a potem trzeba sie tłumaczyć (tak tak, CARAWAN nadal w warsztacie, aczkolwiek już czeka na polerke )