MotoNews.pl

Tegoroczny ATS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Takie pytanko: Czy ktoś z szanownych kolegów, wybiera się w tym roku na ATS do Torunia. Ja wpadnę już 27 standardowo na 3 dni w drodze na Mazury.
A teraz suprajsik - jeśli będzie jakaś sensowna grupka, to możemy wygospodarować miejsce na klub (jeśli w takiej formie się tam zaprezentujemy), a (to ten prawdziwy suprajsik ) ponieważ Speed R to fajny chłop, to nawet pofatyguje się i wyona flagę dla klubu Espero

JA BĘDE ALE 28-29 IPREZKA JEST NAJLEPSZA !!!!!!

Napiszcie coś o tej imprezie więcej albo podajcie jakiś link bo jestem tym wypadem razem z bratem BARDZO zainteresowany !!!

najbardziej utkwiła mi bmw x5 koleś wywrócił nowke na dach szalał potrawiastym lotnisku to było 2 lata temu
jest też lotnisko betonowe na którym są wyscigi i palenie gumy ( najlepiej robią to bemki w zeszłym roku koleś nową 7 kręcił )
duż ludzi ztego co byłem na kilku zlotach to chyba najwieksza tego rodzaju imprezka dużo różnych furek od najnowszych po starsze ale te starsze sa zazwyczaj najfajniesze w tym roku mają być zawody caraudio organizowane przez PASCA

POLECAM !!!!!!!!!!!!!!

W toruniu jestem praktycznie rok rocznie. Zawsze robię stamtąd ciekawą relację foto i video. W zeszłym roku było ponad 3500 autek. W tym roku z tego co wiem pokrywa się niestety ze zlotem organizowanym przez SSS więc zapewne frekwencja troszkę spadnie.

niestety masz racje 28 czerwcza SSS jest w modlinie ale i tak wole pojechać do torunia zresztą szybsi pewnie wieczorem dojadą do torunia a trzeba być w nocy bo jest fajny efekt jak stalówki trą obeton zdaleka to fajnie wygląda kupaaa isker i zapach palonej gumyy

W pełni się zgadzam z kolegą KUKI- m. Chociaż ATS, zwykle pozostawiał troszkę do życzenia, to i tak był najlepszą tego typu (jak narazie) imprezą w Polsce. Ja będę napewno i jeśli dojadę o w miarę normalnej porze, zarezerwuję miejsce dla reszty przybyłych

Ale jakie ceny biletów?
Ile za osobę?
Ile za wjazd samochodem na plac?
W którym dokładnie miejscu w Toruniu?
Jak będziemy jechać?
Razem w trójkę? Czyli Ja, SpeedR i KUKI? Czy każdy oddzielnie?
Jakiś link do tej impry jest ????

ja bym chetnie z wami pojechal i zaral swoja dzieczyne/narzeczona ze soba
bardzo chciala zoabaczyc zlot tuning.pl na bemowie ale neistety wiec moze teraz sie uda..
ale nie wiem czy nei bedzi emi to kolidowalo z jakism egzmainem na sesji.. mam ich az 7 wiec troszke duzo

Cytat:
2003-06-05 20:44:04, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Ale jakie ceny biletów?
Ile za osobę?
Ile za wjazd samochodem na plac?
W którym dokładnie miejscu w Toruniu?
Jak będziemy jechać?
Razem w trójkę? Czyli Ja, SpeedR i KUKI? Czy każdy oddzielnie?
Jakiś link do tej impry jest ????

Ceny biletów: 50 zł. w dniu imprezy od autka, wcześniejsza rezerwacja - 35 zł./ autko + 10 zł. każda osoba toważysząca
Zlot odbywa się na terenie aeroklubu w Toruniu (lotnisko)
Jak będziemy jechac??? Jakoś się zgadamy, sądzę, że w chwili obecnej trudno to jeszcze przewidzieć.
Jeśli chodzi o link to: ATS

pewno razem zawsze razniej ale SpeedR napisał ze jedzie w piątek a ja moge dopiero w sobote ruszać bo w piątek praca .

też jade z moją piękną

No to KUKI jesteśmy ustawieni że jedziemy razem - i oby Lasombra też z nami poleciał... bo ja też jadę z moją "drugą połówką"

oki jesteśmy ustawieni

Więc jeśli istotnie dojadę w piątek (a tak zapewne będzie) zarezerwuję miejsce dla Was, Panowie
Odnośnie tej flagi - będzie, ale zbieram propozycję odnośnie jej wyglądu.

ja nie wiem......mam sesje...i 27 mam jeszcze termin egzaminu z matmy I i II

jeżeli zalicze wcześniej to jade.....jezeli nie to ....nie

tak więc....nic nie gwarantuje

a ja mam wesele brata i nie wyjade do poznania chociaz bardzo bym chcial

Do jakiego Poznania ????

http://www.bartek.3w.pl/samochody/torun.htm

http://bluebox.zary.com.pl/moto_info/imprezy/impreza9/ats_2002.htm

http://www.dominion.tuning.info.pl/zloty/torun2002/torun_2002.htm

Po tej lekturze poważnie zastanawiam się nad sensem wyjazdy na Ats

Przeczytałem wszystkie artykuły i w sumie nie wiem co powiedzieć...
Daleko nam jeszce do zachodu - jednak masa wieśniaków i prymitywów jest w tym naszym kraju...
Teraz też poważnie się zastanawiam czy tam wogóle jechać...

Cytat:
2003-06-18 15:33:31, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Przeczytałem wszystkie artykuły i w sumie nie wiem co powiedzieć...
Daleko nam jeszce do zachodu - jednak masa wieśniaków i prymitywów jest w tym naszym kraju...
Teraz też poważnie się zastanawiam czy tam wogóle jechać...

Rok temu miało być porządnie. Lecz pomimo zapewnień było jak było

W tym roku ma być niby ok. Lecz co będzie, jak sytuacja kolejny raz się powtórzy. Z tego co czytałem, Ci co już byli choć raz na Ats, już tam nie pojadą. Większość woli zlot w Czechach w tym samym terminie