[Kuj-Pom]Galeria Pomorska 13 Grudnia godz. 18.00

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A więc pozwalam sobie założyć wątek dotyczący wspomnianego wczoraj planowanego Spota... Może i zbyt szybko zakładam wątek ale lepiej wcześniej żeby nikt "Aktywny" nie miał pretensji że nie wiedział o spocie...
Jakieś pomysły propozycje?? Miejsce chyba wiadome skoro mają być kręgle a termin to się ustali wspólnie...

Czekam na odzew

[ wiadomość edytowana przez: ArekCLX dnia 2009-11-22 15:01:58 ]

Witam wszystkich. Jako że ja wpadłem na pomysł z kręglami to zaproponuje też termin. Myślę, że niedziela 13 grudnia godz. 18 byłby w sam raz.
Większość będzie już po wypłacie i opłaceniu rachunków itp. a w niedzielę po 18 jest trochę taniej niż w inne dni.
Jak się w miarę dużo osób zadeklaruje to pokuszę się o rezerwacje torów ze smarowaniem .
Cena wynajęcia jednego toru na godzinę wynosi 60 pln. Jeżeli będzie chętnych więęcej niż 5 osób to trzeba będzie wziąć dwa tory.

Mi termin odpowiada, sam myślałem o tym weekendzie z tym ze miałem na myśli 12 sobotę Godzina także mi odpowiada więc trza czekać na odzew innych

Ja mialem pomysl na temat jakiejs imprezowni,ale dostosuje sie do wiekszosci.

Kręgielnia to tylko jedna z propozycji. Jeśli padła inna propozycja to zróbmy głosowanie, bo możemy też wyjść do klubu na regularną popijawkę. Z drugiej strony na kręgielni też można poimprezować bo leci fajna klubowa muza i piwko z kija się leje.

Głosowanie niniejszym zacznę. proponuje system zero jedynkowy.

Kręgielnia Klub Impreza na kęgielni
1 1 1

Gdyż jest mi wszystko jeno.
Proszę kopiować i dodawać opinie.

Ja po ostatniej spotowej popijawie balem się wracać kolejnego dnia do domu Ale także się dostosuje... nie wiem jak będzie u mnie sytuacja finansowa wyglądała ale być napewno będę

Cytat:
2009-11-09 17:42:10, siekier82 pisze:
Z drugiej strony na kręgielni też można poimprezować bo leci fajna klubowa muza i piwko z kija się leje.

I to jest to, dobra zabawa na kręglach/bilardzie/lotkach czy maszynach+ browar i dobra muza

Ja tyle na przód nie będe się deklarował bo grafiku na grudzień nie mam ale jak będe miał wolne i jakaś kasa wpłynie to będę

Ja jestem za kreglami

BTW, to jak panowie, kontaktowac sie z NKP?

Cytat:
2009-11-10 14:40:36, Quattro pisze:
BTW, to jak panowie, kontaktowac sie z NKP?

No jak najbardziej Panie!
Ja rzuciłem propozycje na 5er i są już pierwsze odzewy... pozytywne

Słuchajce. Może wstrzymajmy się z powiadamianiem ludzi z poza FEFK bo zrobi się straszny galimatias. Niech się najpierw nasi wypowiedzą co i jak.
Może nikt inny nie podzieli mojego zdania, ale jak jest zbyt dużo luda to robią się grupki a spot się nie klei. Zwłaszcza gdy na spot mają się przywlec przedstawiciele różnych klubów. Każdy i tak będzie siedział w swoim towarzystwie.

Cytat:
2009-11-10 20:30:15, siekier82 pisze:
Słuchajce. Może wstrzymajmy się z powiadamianiem ludzi z poza FEFK bo zrobi się straszny galimatias. Niech się najpierw nasi wypowiedzą co i jak. Może nikt inny nie podzieli mojego zdania, ale jak jest zbyt dużo luda to robią się grupki a spot się nie klei. Zwłaszcza gdy na spot mają się przywlec przedstawiciele różnych klubów. Każdy i tak będzie siedział w swoim towarzystwie.

No w sumie Wojtek ma trochę racji ale jak ma być tak jak do tej pory to lepiej żeby wpadli ludzie z innych klubów

gdyby byly atrakcje dla najmlodszych klubowiczow a takich mamy moj syn(6) i cora(1) uwielbiaja naszego ESSA to ja jestem

Z córą jak to z jednorocznym dzieckiem może być problem. Ale dla syna to na miejscu są automaty do gry, lotki i wiele innych pożeraczy pieniądzów.
Co do spotu z ludźmi z innego klubu to stawiał bym na ludzi z klubów oficjalnie zaprzyjaźnionych z FEFK np. MKP. Można by nawet zorganizować turniej kręglarski.

Ale widzę że nikt się w temacie nie udziela a przecież prosiłem o jakieś opinie. Zwyczajowo wiem że to nic nowego, ale może reszta by się w końcu określiła co by chciała robić.

a lokalizacja to tylko bdg czy mozna miec inne propozycje ?

Nie no, ogólnie pomysł super ;] wolałbym chyba jednak kręgle przy piwku, imprezownia odpada... Nie wiem jak tam będe 13 stał z kasą ale jestem raczej dobrej myśli ;P Ogólnie nie wiadomo też jak będe mieć grafik na niedziele, na rano czy na popołudnie.... no ale jak coś to moge ubłagać sze4fostwo żebym jednak miał na rano ;D

Cytat:
2009-11-13 12:09:35, Gorgio89 pisze:
Nie no, ogólnie pomysł super ;] wolałbym chyba jednak kręgle przy piwku, imprezownia odpada... Nie wiem jak tam będe 13 stał z kasą ale jestem raczej dobrej myśli ;P Ogólnie nie wiadomo też jak będe mieć grafik na niedziele, na rano czy na popołudnie.... no ale jak coś to moge ubłagać sze4fostwo żebym jednak miał na rano ;D

Jak Cię szef nie puści to cała firma będzie miała wolne tego dnia dzwonimy że bombka jest i po ptokach Oczywiście żarcik to był tylko taki

Ja też jestem za kręgielnią, chociaż na ostatnich kręglach zająłem oczywiście pierwsze miejsce (od końca) to i tak było fajno!

Cytat:
2009-11-13 07:44:35, Marcino23 pisze:
a lokalizacja to tylko bdg czy mozna miec inne propozycje ?

Oczywiście wszystkie propozycje są mile widziane. Z Włocławka to pewnie do Torunia byś miał najbliżej na spot, ale z uwagi na to że ten spot ma być "zakrapiany" a większość spotowiczów jest z Bydgoszczy to wątpię że ktoś się zdecyduje na zmianę miejsca. Nie myśl że jesteś w jakiś sposób dyskryminowany z powodu miejsca zamieszkania. W tym przypadku taki sposób postępowania wymusza charakter spotkania.

Arek: kolejność zajmowanych miejsc jest nieważna. obyś tylko przyjechał autobanem.

Cytat:
2009-11-17 05:13:55, siekier82 pisze:
Oczywiście wszystkie propozycje są mile widziane. Z Włocławka to pewnie do Torunia byś miał najbliżej na spot, ale z uwagi na to że ten spot ma być "zakrapiany" a większość spotowiczów jest z Bydgoszczy to wątpię że ktoś się zdecyduje na zmianę miejsca. Nie myśl że jesteś w jakiś sposób dyskryminowany z powodu miejsca zamieszkania. W tym przypadku taki sposób postępowania wymusza charakter spotkania. Arek: kolejność zajmowanych miejsc jest nieważna. obyś tylko przyjechał autobanem.

Siekier ja to na spota nawet z buta przyjdę

No to w końcu zaszalejemy.

Ludziska. Prosiłem o deklarowanie przybycia. W końcu nie uda się zarezerwować toru i spot skończy się jak nigdy chlaniem na potęgę .