MotoNews.pl
5 Niebieskie cudo gotowe!!!!! (25964/5) - Strona 1

Niebieskie cudo gotowe!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak tak panowie po parru tygodniach cięszkiej pracy jest już gotowy nowy fiacik. Powiem krótko jest piękny. Prezentacja i pierwsze fotki na zlocie w Zabrzu na który serdecznie zapraszam. Do zobaczenia w Zabrzu pozdrawiam Malusi.

czekamy na szersza prezentacje na obrazkach! wszystko dobre co sie konczy, bo nowe sie zaczyna, hej!

Nie bębę mówił: "Gratulacje" bo owe słowo kojarzy mi się z ... gratem, a takowym twój Fiacik przecież nie jest.

Nie mniej jednak cieszę się razem z Tobą

No to wspaniale Malusi widać Twoją radość, jakże odmienną od emocji po tym nieszczęśliwym wypadku. Będę w Zabrzu na zlocie i zobaczę go na własne oczy. Super, że niebieskie cudo wróciło !!!

Może jakieś fotki,myślę że większość chętnie by zobaczyła nowe wcielenie niebieskiego cuda

No to su[er chłopie !
Choć Cie nieznam to zrobiło mi się smutno jak MacioBA opowiedział mi że fajny Fiacik został skasowany przez jakiegos debila!
ekstra obadam go w Zabrzu

No to piknie,nie wiem czemu ale mieszkam tak blisko a jeszcze nie widzialem

a ja widzialem i prosze mi wybaczyc zwrot,ale auto

WYJEBANE W KOSMOS.
Jak mały do mnie przyjechal to akurat skonczyla sie msza w kosciele i nie bylo czlowieka wracajacego z kosciola,ktory by sie nie obejrzal.

A zreszta co bede pisał.przyjedzcie do Zabrza i sami zobaczcie

No Stary, to pogratulowac!!! Do zobaczenia w Zabrzu!!

Świetna informacja na koniec dnia

Brawo Malusi za podjęcie się reanimacji i utrzymania przy życiu kolejnego fiaciora życze powodzenia w dalszej eksploatacji i czekamy oczywiscie na fotki - myślę że na zlocie będzie dobra okazja na to

NO SUPER!!! Cieszę się razem z Tobą

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Gratuluję no i czekam na fotki!!Oby Ci Fiacik dobrze i długo służył.
BTW:A niedługo pochwalę sie swoim "zielonym cudem" .

Dziękuje dziękuje mam nadzieje że posłuży mi kilka latek zdjęcia jak już pisałem będą po spocie w Zabrzu jeszcze raz dzięki i do zobaczenia na jakiś OGÓŁNOPOLSKIM ZLOCIE a tak apropos to będzie jakiś jeszcze w tym roku ???????

No jak wszystko dobrze pojdzie to bedzie Ogolnopolski spot Sylwestrowy w Dębkach.

Venus

NO ŁADNE CACKO !!!

Gratulacje Malusi - i oby cie inni pseudokierowcy omijali dalekim łukiem .... bo jeszcze byś nerwowo nie wytrzymał i uszkodziłtakiego jak by ci znowu fiacika rozbił..... TFU na psa urok..

Niech jeździ i nawija kilometry

zdjęcia już były na spocie śląskim i jak się podoba wam nowe autko ???? prosze o recenzje.

Qrczę, zawsze chciałem mieć auto z białym dachem. Naprawdę ładnie wygląda.

[ wiadomość edytowana przez: grzech dnia 2003-10-04 21:46:44 ]

BOMBA!!! Dach sam malowałeś, czy już taki był??

Cytat:
2003-10-04 12:27:41, malusi pisze:
zdjęcia już były na spocie śląskim i jak się podoba wam nowe autko ???? prosze o recenzje.

Czy moge zapytac, skad czerpales inspiracje przy doborze kolorystyki nadwozia?

Cytat:
2003-10-04 12:27:41, malusi pisze:

ja powiem jedno pomyliłem sie w ocenie jakości twojego lakieru

bo nie powinneż lakiernikowi postawić flaszki ale przynajmniej 2 skrzynki najleprzego wiskacza za taka robote bo naprawde lakier jest połozony idealnie bo wystarczy lecutka polerka i masz lakier jak lustro