Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() gelczas OMEGA 3000 Radom | 2002-10-13 00:55:12 No to Panowie kiedy zlocik pod Bełchatowem, bo musze sobie terminki i autko ustawic. Czekam na propozycje.
Pozdro. ![]() |
![]() Res Forumowicz best memory O-ka | 2002-10-13 10:51:51 Musisz być czujny i spostrzegawczy ![]() ![]() ![]() |
![]() gelczas OMEGA 3000 Radom | 2002-10-13 12:58:46 OK bede czekal i warczal ![]() Wiem, ze to troche za wczesnie, ale na wstepny termin zlotu proponowalbym 17 listopada (niedziela), no chyba ze planujemy zostac 2 dni ![]() Ps. pomyslalem, ze jak sie wczesniej zaplanuje to sie lepiej dopracuje ![]() ![]() |
![]() Cleber (S) Jeep WG Overland :-) Legnica | 2002-10-13 15:14:10 Popieram inicjatywę zlociku wszystkimi czterema kołami, zawaliłem sprawę z poprzednim i mószę nadrobić zaległości. ![]() |
![]() Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2002-10-13 16:07:21 No to moze koniec gadania i co zorganizujemy....
pozdrawiam ewentualnie wiem ze w Borsku tam gdzie Cytrynki robia sobie zloty cos moze wykombinujemy, ale zawsz konczy sie na gadaniu.. |
![]() gelczas OMEGA 3000 Radom | 2002-10-13 16:12:36 Co tam jest w tym Borsku i gdzie to jest? Bo jak to tylko kawal pola to wole Wawrzkowine, przynajmniej widoki ladne ![]() |
![]() Mlody_Omega Lanser Pabianice | 2002-10-13 16:16:36 Panowie... spokojnie... nie pchać się... termin jest już ustalony... info na forum pojawi się pewnie jeszcze w tym tygodniu... O zaproszenia też się nie bać!! zawsze wysyłam je do zainteresowanych z mapką jak przebrnąć przez Bełchatów i gdzie się spotykamy... A niejednokrotnie wyjeżdżam gdzieś na trase i osobiście eskortuje ekipe na święte miejsce Wawrzkowizną zwane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W tym tygodniu odbędzie się posiedzenie prezesów LOB i wszystko ustalimy... więc nie ma obaw... wszystko jest w dobrych rękach ![]() ![]() ![]() Liczymy na całkiem przyjemne (jak zwykle zresztą) spotanie Omesiarzy z całej Polski ![]() ![]() ![]() Pozdr. |
![]() Mlody_Omega Lanser Pabianice | 2002-10-13 16:53:13 Res, po twoim poście aż mi się łezka w oku zakręciła ![]() Bardzo chętnie spotkam się ze wszystkimi klubowiczami... ale niech to będzie zlot!!! a nie spęd ludzi z tlenionymi włoskami, kompletem opon do zjarania, portfelem większym od mojego wydechu i zdaniem, że najlepsze auta jeżdżą tylko w wawie!!! Fakt jest tam kilka ciekawych okazów, ale Poznań jest równie dobry, Wrocław? bez komentarza... Kraków, Szczecin i wiele innych miast... A jeśli ktoś jest innego zdania to niech jedzie sobie do tych gnyczków co można obejrzeć w TV... rozbraja mnie zdanie, które jeden z nich powiedział: "Jeździmy przez miasto z prędościami ok 130km/h, ale robimy to bezpiecznie [...]" ![]() Jesli kogoś uraziłem,bardzo przepraszam, z tego co zauważylem większość członków OKP to ludzie poważni, którzy wiedzą o czym mówie... a jeśli komuś się ten post nie podoba to proszę o wyrażenie swojej opinii i uzasadnienie jej... Pozdr. |
![]() JanuszGnitecki Forumowicz OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2002-10-13 17:04:16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro Janusz ![]() |
![]() Mlody_Omega Lanser Pabianice | 2002-10-13 17:11:22 Myślę, że Makaveli przyjmnie nasze zaproszenie... w końcu jest jednym z pierwszych LOB... A może mógłby go ktoś z Wawy Omegą przywieść?? Pozdr. |
![]() robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2002-10-13 17:40:24 nie grzebać mi tu przy stacyjce.
młody rządzi zlotem i tyle. termin się wyznaczy na listopad. czekać cierpliwie na oficjalengo posta |
![]() gelczas OMEGA 3000 Radom | 2002-10-13 19:31:14 No Pany tak sie gotuje tu w tym forumowskim garze, ze zdaje mi sie, iz ten zlocik bedzie wypasiono-zajebiszczacki. Mlody zaproponowal mi termin 16-17 list. dlatego walnalem to na forum ![]() ![]() Troche chyba zimno bedzie ![]() |
![]() urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-10-14 08:32:47 Młody wypowiedz się bo jeszcze chwila i się pożremy ![]() OMEGAS 'O MUERTE! |
![]() urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-10-14 08:39:00 też bym sie pościgał na 1/4, ale jak ma mi jakiś cymbał zadrapać bestię to lipa a w bełchatowie jak sami widzieliście nie specjalnie miejsce po temu ![]() i tak przyjadę bo miejsce jest git a LOB są zajebiści ![]() BTW wyobrażacie sobie powolny 15km max przejazd przez bełchatów w 30 ultra bestiales ??? ![]() |
Prowo Forumowicz Kura Indian ze wsi (OPO) | 2002-10-14 10:55:34 Żebym dobrze zrozumiał:
Czy Panowie uczestnicy dotychczasowych II LOB zlotów stworzyli już zamkniętą grupę? |
![]() urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-10-14 12:48:11 tja!
ja sie zamykam w przestrzeni ograniczonej szybami i przed sobą widzę koło i jakieś światełka ze wskazówkami ![]() oprócz tego że zamykam się w sobie ![]() nikt sie nie zamyka, po prostu omesiarze się spotykają, bo wiesz.. OMEGAS'O MUERTE! pzdr LOS SIEMPRE GRANDES BESTIALES |
Prowo Forumowicz Kura Indian ze wsi (OPO) | 2002-10-14 12:52:29 Urg, a ty myślisz że jeżdżę hulajnogą? Ale jak macie swoje sprawy to odpadam. |
![]() Mlody_Omega Lanser Pabianice | 2002-10-14 13:17:10 Zamknięta organizacja (o ile taka powstanie) będzie zrzeszać jedynie Omesiarzy... poza tym nieoficjalnie taka struktura już powstała przy stronie Urg'a w czerwcu tego roku... Z tego względu, że nasze Bestriales są opelkami jesteśmy również aktywni na stronce OKP... tak na marginesie, większość postów pochodzi od nas... ale to akurat nie ma znaczenia w tej sytuacji... gdyż inni są również aktywni (nie będę wymieniał nicków, ale na pewno będą wiedzieli okogo chodzi)
Urg... wieczorny przejazd przez Bełchatów jest w planie... potem może znajdziemy gdziś jakieś 400m... ale ja za to nie chce ponosić jakiejkolwiek odpowiedzialności... Kartos masz rację... zgryz może mi się wykrzywić, ale liczę na waszą pomoc... A teraz olbrzymia prośba... a właściwie rozkaz... NIE CHLAĆ SIĘ !!! dziękuję... czytał : Lucjan Szołajski Pozdr. |