MotoNews.pl
6 III zlot Los Omegas Bestiales (3591/267) - Strona 1

III zlot Los Omegas Bestiales

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No to Panowie kiedy zlocik pod Bełchatowem, bo musze sobie terminki i autko ustawic. Czekam na propozycje.
Pozdro.

Musisz być czujny i spostrzegawczy wszystkow swoim czasie

OK bede czekal i warczal
Wiem, ze to troche za wczesnie, ale na wstepny termin zlotu proponowalbym 17 listopada (niedziela), no chyba ze planujemy zostac 2 dni to wtedy sobotka.
Ps. pomyslalem, ze jak sie wczesniej zaplanuje to sie lepiej dopracuje Co myslicie o rozeslaniu zaproszen?

Popieram inicjatywę zlociku wszystkimi czterema kołami, zawaliłem sprawę z poprzednim i mószę nadrobić zaległości.

No to moze koniec gadania i co zorganizujemy....

pozdrawiam

ewentualnie wiem ze w Borsku tam gdzie Cytrynki robia sobie zloty cos moze wykombinujemy, ale zawsz konczy sie na gadaniu..

Co tam jest w tym Borsku i gdzie to jest? Bo jak to tylko kawal pola to wole Wawrzkowine, przynajmniej widoki ladne

Może w przypadku niektórych kończy sie na gadaniu.....ale są tacy co wolą czyny... były już tego dowody.

p.s. w sprawie zlotów - obserwujcie chata i kontaktujcie się z Młodym - jak narazie to tylko on zdołał coś zorganizować a my go popieramy

Panowie... spokojnie... nie pchać się... termin jest już ustalony... info na forum pojawi się pewnie jeszcze w tym tygodniu... O zaproszenia też się nie bać!! zawsze wysyłam je do zainteresowanych z mapką jak przebrnąć przez Bełchatów i gdzie się spotykamy... A niejednokrotnie wyjeżdżam gdzieś na trase i osobiście eskortuje ekipe na święte miejsce Wawrzkowizną zwane Zlocik będzie weekendowy... sobota i niedziela więc szykować się na nocke... to narazie tyle

W tym tygodniu odbędzie się posiedzenie prezesów LOB i wszystko ustalimy... więc nie ma obaw... wszystko jest w dobrych rękach

Liczymy na całkiem przyjemne (jak zwykle zresztą) spotanie Omesiarzy z całej Polski
Pozdr.

Res, po twoim poście aż mi się łezka w oku zakręciła Ale niestety taka jest prawda... i znam odpowiedź dlaczego... sam jestem w stanie zorganizować coś tylko dla Omesiarzy... na nich zawsze można liczyć... w klubie jest kilka osób, które bardzo chętnie przybyłyby na nasz zlot, ale zazwyczaj kończy się na obietnicach więc... pozostaje przy Omegach tylko i wyłącznie... nawet jeśli miałbym zorganizować coś dla więszej liczby osób to nie na wawrzkowiźnie!! tam jest za mało miejsca... a druga sprawa jest taka, że sam nie ogarne 30osób... a ile do nas przyjeżdża? 10-15... i to jest to... spotkania kameralne a nie spędy... poza tym ktoś mi powiedział, że to co zobaczył przeszło jego wszelkie wyobrażenia... rozmowy, grill, atmosfera sąsiedzka... narazie nikt się nie ścigał ani nie palił gum... troche się obawiam III zlotu LOB, gdyż ludzi ciągnie do wrażeń... tak czy siak nikt tego nie będzie robił na OSiR'rze!!!

Bardzo chętnie spotkam się ze wszystkimi klubowiczami... ale niech to będzie zlot!!! a nie spęd ludzi z tlenionymi włoskami, kompletem opon do zjarania, portfelem większym od mojego wydechu i zdaniem, że najlepsze auta jeżdżą tylko w wawie!!! Fakt jest tam kilka ciekawych okazów, ale Poznań jest równie dobry, Wrocław? bez komentarza... Kraków, Szczecin i wiele innych miast... A jeśli ktoś jest innego zdania to niech jedzie sobie do tych gnyczków co można obejrzeć w TV... rozbraja mnie zdanie, które jeden z nich powiedział: "Jeździmy przez miasto z prędościami ok 130km/h, ale robimy to bezpiecznie [...]" Ja natomiast powtarzam sobie za każdym razem kiedy jade poza miastem i przekraczam 140km/h słowa pana X (bez kryptoreklamy) który jest zawodowym kierowcą rajdowym i prowadzi szkołe doskonalenia jazdy... "nikt nie jest w stanie wyprowadzić auto z poślizgu który następuje przy 140km/h [...]" może się udać lub nie... pamiętajcie o tym....

Jesli kogoś uraziłem,bardzo przepraszam, z tego co zauważylem większość członków OKP to ludzie poważni, którzy wiedzą o czym mówie... a jeśli komuś się ten post nie podoba to proszę o wyrażenie swojej opinii i uzasadnienie jej... Pozdr.

Młody pięknie to ująłeś "tlenione włoski", a niech cię. Mosz recht chopie i tyla. Pozostaje liczyć na to, co pokażą Astras, Corsas, Kadetos, Calibros, Vectras czy są też BESTIALES czy SAFANDULARES . Jak pokażą co umieją to może damy się zaprosić i zjedziemy z szumem pneumatyków i delikatnym mruczeniem wypasionych paliwkiem konisiów. A tymczasem będziemy doskonalić nasze zlociki. Mam tylko jedną prośbę co do Makaveliego. Sugeruję w zrozumieniu jego trudnej sytuacji finansowej zaprosić go na zlot i uznać jakikolwiek środek lokomocji któryn zdoła przybyć za omesię , gryż w głębi serca Makaveli zawsze omesiarzem JEST.
Pozdro Janusz

Myślę, że Makaveli przyjmnie nasze zaproszenie... w końcu jest jednym z pierwszych LOB... A może mógłby go ktoś z Wawy Omegą przywieść?? Pozdr.

nie grzebać mi tu przy stacyjce.

młody rządzi zlotem i tyle. termin się wyznaczy na listopad. czekać cierpliwie na oficjalengo posta

No Pany tak sie gotuje tu w tym forumowskim garze, ze zdaje mi sie, iz ten zlocik bedzie wypasiono-zajebiszczacki. Mlody zaproponowal mi termin 16-17 list. dlatego walnalem to na forum . Z niecierpliwoscia czekam na kolejne propozycje dotyczace zlotu i oczywiscie na sam ZLOT
Troche chyba zimno bedzie

Nie chciałbym, żebyśmy (Omesiarze) stali się zamkniętym towarzystwem wzajemnej adoracji, ale Młody ma chyba rację, że obawia się masowego spędu wszystkiego co się rusza.

Opel Klub Polska jako taki jest prowadzony przez Macieja Różalskiego i w jego gestii pozostawmy organizację zlotów natury ogólnej.

Młody i tak będzie miał niezły zgryz, aby ogarnąć samych LOB. Wyjątkowo proponuję pozostawić otwartą furktkę dla zaprzyjaźnionych sympatyków LOB. Nadal jednak Młody powinien ostatecznie decydować kogo z nie-omesiarzy zaprosić na zlot.

Zgadzam się z Robertem: "Nie grzebać mi tu przy stacyjce..."

Młody wypowiedz się bo jeszcze chwila i się pożremy

OMEGAS 'O MUERTE!

też bym sie pościgał na 1/4, ale jak ma mi jakiś cymbał zadrapać bestię to lipa a w bełchatowie jak sami widzieliście nie specjalnie miejsce po temu

i tak przyjadę bo miejsce jest git a LOB są zajebiści
BTW wyobrażacie sobie powolny 15km max przejazd przez bełchatów w 30 ultra bestiales ???

Żebym dobrze zrozumiał:
Czy Panowie uczestnicy dotychczasowych II LOB zlotów stworzyli już zamkniętą grupę?

tja!
ja sie zamykam w przestrzeni ograniczonej szybami i przed sobą widzę koło i jakieś światełka ze wskazówkami
oprócz tego że zamykam się w sobie

nikt sie nie zamyka, po prostu omesiarze się spotykają, bo wiesz..
OMEGAS'O MUERTE!
pzdr
LOS SIEMPRE GRANDES BESTIALES

Urg, a ty myślisz że jeżdżę hulajnogą? Ale jak macie swoje sprawy to odpadam.

Zamknięta organizacja (o ile taka powstanie) będzie zrzeszać jedynie Omesiarzy... poza tym nieoficjalnie taka struktura już powstała przy stronie Urg'a w czerwcu tego roku... Z tego względu, że nasze Bestriales są opelkami jesteśmy również aktywni na stronce OKP... tak na marginesie, większość postów pochodzi od nas... ale to akurat nie ma znaczenia w tej sytuacji... gdyż inni są również aktywni (nie będę wymieniał nicków, ale na pewno będą wiedzieli okogo chodzi)

Urg... wieczorny przejazd przez Bełchatów jest w planie... potem może znajdziemy gdziś jakieś 400m... ale ja za to nie chce ponosić jakiejkolwiek odpowiedzialności...

Kartos masz rację... zgryz może mi się wykrzywić, ale liczę na waszą pomoc...

A teraz olbrzymia prośba... a właściwie rozkaz... NIE CHLAĆ SIĘ !!!

dziękuję...

czytał : Lucjan Szołajski
Pozdr.