| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2004-07-02 00:32:31 Uważam Miły, że Cie poniosło i to za bardzo Cie poniosło tym bardziej, że jesteś jeszcze bardzo młody więc takie wiązany są troche nie namiejscu. Szczerze mówiąc puszczałem nieraz wiązanki ale ta twoja przebiła moje wszytkie razem wzięte + wszytkie wiązanki moich kumpli. Tyle w temacie wypowiedzi Miłego teraz sprawa zamknięcia wątku przez Adasca. Ja poniekąd rozumiem, że jest jakaś Rada i tak dalej ale nie wiem czy to upoważnia Adasca do zamykania wątku bo mu się tak podoba. To ja proponuje Adaś weź wszystkie zamknij bo Ci się tak podoba - owszem Miły przegioł i to bardzo no ale ty mi też się teraz naraziłeś - sprawa dla mnie jest prosta jeszcze kilka takich numerów i ktoś się ciężko zdziwi - pamietaj Adaś że forum jest w PHP a u mnie w robocie mamy paru kolesi co tak wymiatają w PHP, że możesz się ciężko zdziwić jak nie będziesz się mógł zalogować - więc prosze Cię póki co grzecznie nie odstawiaj więcej takich numerów. |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-07-02 00:53:48 Pozwole sobie przy okazji zadać pytanko :czy jest morzliwe by pisemnie upoważnić kto kto zamyka tematy i morze mieszac na foru chciałbym z ciekawości wiedzieć kto za co " odpowiada ".Morze to pomorze pozbyć sie niemilych sytuacji bo często jest to przyczyną niepotrzebnych docinek a tak będzie wiadomo wszystko i w razie czego bedzie wiadomo powiadomić że jest coś co sie komuś nie podoba i niepowinno tego być . mam nadzieje że chyba dobrze sie wyraziłem . nie krytykuje sdasco bo nie wiem do końca co ktomorze a ża wypowiedz była przesadna to fakt ,pozdrawiam i czekam na listę tych cosie godzili być górą (starszyzną)
panoni |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-07-02 01:04:10 Koresponduję z Adasiem na privie na ten temat , bo też nie rozumiem dlaczego zamknął ten wątek. Nie zgadam się z tym i uważam, że dyskusja o publicznym zachowaniu "honorowego" Klubowicza powinna też być publiczna, a nie w cichości prywatnej korespondencji prowadzona. Konflikt trzeba rozwiazywać, a nie udawać, że się nic nie stało... bo przecież kilku naszych kolegów zostało brutalnie i bez sensu sponiewieranych przez małolata ... Nie wiem czy w ogóle jeszcze wejdą na to forum jeśli będzie bez sensownej reakcji jasno pokazujacej jakie reguły tu obowiązują. |
janisz ŁADZIARZ 2107 1.5 , 2101 '75 ... Warszawa | 2004-07-02 01:14:27 Nie zapominajcie że dla niego ta strona jest bardzo ważna i jeśli naprawde kilka osób go tak olało to miał prawo się wściec. Jednak mógł napisać zamiast bluzg coś w stylu:" dobra stronka jest dostepna juz, tyle ze niedokonczona bo olali tlumaczenie ten, ten i tamten. im dziekowac"
Nie zdziwie sie jak teraz porzuci cały ten projekt lub zrobi tą stronę jako oddzielną w sieci, nie połączoną z klubową. Problem bluzg jest mniejszy niz olewek. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-07-02 01:19:21 po kolei:
watku nie zamknalem dla wlasnego widzimisie, a wybralem mniejsze zlo, bo wiedzialem, ze zaczniecie sie znow zrec miedzy soba. to raz. dwa, skoro juz mnie do rady wybraliscie, musicie liczyc sie z tym, ze czasem cos zrobie. Niekoniecznie slusznie. po trzecie - Grzegorz, nie zachowuj sie, jakbys zjadl wszystkie rozumy. NIE masz chlopie racji i nie upieraj sie. po czwarte: Bartek - sorry, ale teraz to pojechales. Gorzej jak Mily. Straszenie kolegami, to i owszem, przeabialem. W IV klasie podstawowki i wali mnie to, co Twoi kumple potrafia. Moze chcialbys posluchac o moich??? dla Twojej informacji: owszem, TO mnie wlasnie upowaznia. Trzeba bylo morde drzec, jak wybieralismy rade, a nie teraz mi tu placzesz jaki to ja zly jestem i straszysz kolegami. Zalosne. Kto tu przegina? i zeby bylo jasne: Niniejszym ZAWIESZAM swoje czlonkostwo w radzie. Wali mnie to. Nie bedzie mnie jakis chlopak pouczal! Trudno, widac zarazilem sie od Pawla. Tylko klocic sie potraficie Bo dyskusja tego bym nie nazwal. TyBartek tez nie raz zdrowo pojechales i pare razy przegiales.... I jakos przykrosci z tego powodu nie miales, nie? Moralnosc Kalego psiakrew. aha, frajera na silnik szukaj se juz gdzies indziej. Bo na spocie lodzkim predko mnie nie spotkasz. DO WIDZENIA [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2004-07-02 01:26:56 ] |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-07-02 01:22:58 Dajcie spokuj Milemu ponioslo chlopaka i tyle zabieranie tytulow honorowego czlonka za pare bluzg nikogo nie obrazil doslownie a ci ktuzy czuja sie dotknieci to dobrze moze na drugi raz nie oleja kolegi.A tak na marginesie po co te klutnie powiedzial co powiedzial i tyle mial taka ochote.Ajak kogos w oczy kole to niech nie czyta i po sprawie. |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-07-02 01:34:57 Witam.
Bartek,. sorki, ale tak się składa że ze Adasco jest całkiekm serio upowazniony do takich działań jak zamkniecie wątku, czy coś w tym stylu, w tym wypadku postąpił tak pod nieobecność na forum moderatorów, wybrana Rada Klubu ma po podobne uprawnieniajak moderatorzy, jako moderator postąpiłbym dokładnie tak samo, a grozby w stylu: kolesie od php etc.. to sobie raczej daruj, bo zawsze ktoś może mieć lepszych kolesi, ale nie w tym przecież sprawa, kto komu dowali, tylko mamy regulamim klubu który dosyć dokładnie precyzuje zachowanie się na forum etc..., zawsze jeśli komuś regulamim się nie poddoba ma alternatywę w postaci budki z piwem PS olanie sprawy zachowania się Miłego nie jest w porzadku, nawet jeśli ma rację w sprawie tłumaczeń, nie upoważnia go to w najmniejszym stopniu do obrażania innych klubowiczów. [ wiadomość edytowana przez: sheriffnt dnia 2004-07-02 01:37:59 ] |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-07-02 01:36:02 Adaś nie dziwię się , że zamykasz watki wymagające opanowania i umiejętności dyskusji...
A jeśli uważasz, że nie mam racji to proszę wskaż mi gdzie się mijam z prawdą? Uważasz , że dobro tych których Miły obraził jest bez znaczenia? Ja stoję po stronie pokrzywdzonych, a tych upatruję w obrzuconych wyzwiskami kolegach z Klubu. Boję sie , że ich stracimy , jeżeli pozwolimy , aby zachowanie Miłego pozostało bezkarne. Przecież zaatakował być może niewinnych ludzi! Pamiętacie jak wyklinał na Pocztę Polską, a okazało się , że sam był winien??? Cieszę się , że zawieszasz swoje członkostwo w Radzie. Popełniłeś błąd i powinieneś tak zrobić. To jest honorowe... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-07-02 02:07:48 tak tak Grzegorzu. A Tu masz monopol na prawde, jako przedstawiciel badz co badz elity zawodowej...
ocene, ktory z nas nie potrafi dyskutowac pozostawie bez komentarza, przypone tylko sprawe filmu ze zlotu... tam pokazales, jak to potrafisz uznac czyjes racje i dbasz o dobro innch (wtedy: Mariusza). adwokat sie znalazl.... A mylisz sie w ocenie Milego, twierdzac, iz jest on urodzonym chamem... I tu Cie kolego boli. KTOS osmielil sie miec inne zdanie.... a czlokostwo w radzie zawieszam nie dlatego, iz uwazam, ze popelnilem blad. JA uwazam, ze postapilem slusznie zamykajac watki. Ale poczulem sie obrazony (TAK!) i jest to forma protestu. a KTO i KIEDY do ciezkiej cholery Wam powiedzial, ze nie zrobimy nic?! Czy Wy ku.a czytac nie potafice czy jak? Powiedzialem psiakrew, ze dumamy co daej zrobi i jak Milego pokarac, a Grzeg mi tu Milego demonizuje. To ja mam w dupe taka rade, ktora wszyscy wybieraja a potem kwestionuja jej dzialania.... Bylo samemu kandydowac... co obwagi brakowalo czy checi? i nie pisz mi kolego, ze jestem z tymi proestami smieszny.... Wali mnie to jak mnie postrzegaja i nie Tobie mnie oceniac, jasne?! |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-07-02 02:26:59 Adaś to smutne co piszesz i zupełnie inne niż moje rozumienie sprawy. Poza tym jeśli coś Ci piszę na priva to nie jest ładnie cytowanie tego na dodatek niedokładnie na forum publicznym .
Sprawę filmu wyciągasz , a zapomniałeś , że w dyskusji o nim nikogo nie obraziłem i chociaż pozostałem przy swoim zdaniu to uszanowałem decyzję funkcyjnych... Nie napiszę na Twoje zamówienie, że "jesteś ze swoimi protestami śmieszny" bo mnie szczerze smuci Twoje oderwanie od tego co prawdziwe....może jak się wyśpisz i poczytasz to co napisałeś to będzie Ci trochę głupio. Po co komplikować prostą sytuację? Miły narozrabiał, wykroczył poza regulamin forum.Mogłeś usunąc post. OK. Ale jeśli zostawiasz go i zamykasz nad nim dyskusję to już nie jest OK. A tak poza konkursem : Co Cię obraziło? |
janisz ŁADZIARZ 2107 1.5 , 2101 '75 ... Warszawa | 2004-07-02 02:29:55 1. Adasco dalej rob swoje i nie dymisjonuj, tak będzie lepiej chyba.
2. grozenie czy to policjantom, księdzom, moderatorom czy radzie jest niezbyt fajne |
andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2004-07-02 09:20:27
Grzegorz, przykro mi ale w tym sie z Toba zupełnie nie zgodzę. Po sporach dotyczących pana P67 i póżniejszych zgrzytach z Niwiarzami po to właśnie wybraliśmy (demokratycznie) Radę aby między innymi takie sytuacje rozwiązywała. Niestety jak już wiemy z doświadczenia to publiczna dyskusja na forum w jakiejś drażliwej sprawie zawsze kończyła się wzajemną wymianą zarzutów i kolejnymi konfliktami. I dlatego rozwiązywanie takich problemów to jest właśnie rola Rady. Jak już ktoś słusznie zauważył - trzeba było kandydować to by się miało udział w decyzjach dotyczących klubu. A Adasco słusznie zamknął wątek, bo faktycznie był bez sensu. No a co do grożenia kolegami - to już faktycznie śmieszne. Pozdrawiam Andrzej |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-07-02 10:04:11 eh miałem sie na ten temat nie wypowiadac bo nowy tu jestem i w miare młody.....
ale panowie ja tylko jedno chce zauwazyc: - jak tak dalei pójdzie ten cały projekt rozopadnie sie na wiele odłamów stronnicstw itd. a tego chyba nikt nie chce skoro w smej nazwie jest lada klub POLSKA! wiec hmm moze troszke mniej regionalizmów? ja nie wiem ale wydaje mi sie ze jest ten regulamin no nie? czy za maiast bluzgania sie na wzajem obrzucanie sie na wzajem chu..jami ,kur...ami itp. raczej tej sprawy nie załatwi prawda? panowie jakby nie było bachorem w piaskownicy nikt juz nie jest!bez obrazania sie na wzajem! chcecie cos zrobic z kolega miłym?zróbcie to sprawiedliwie bez emocji!!!niech ktos zrobi np anonimowa ankietre wystarczy wtedy sprawdzic procentowosc(niestety trzeba liczyc tez na uczciwosc innych> co do samego kolegi miłego...hmm trudno zajac jakiekolwiek stanowisko chłopak jest młody chciał cos zrobic ktos obiecal mu pomoc a potem sie nie wywiazał,nie wiem jak wazna dla niego była ta sprawa, ale według mnie juz sam fakt ze człowiek (nie chodzi mi o konkretnie ta sprawe teraz) któremu wydaje sie ze znajduje sie wsród przychylnych mu ludzi nagle obdarty z tego wrazenia moze róznie zareagowac!nie wiem moze juz sie o tym przekonaliscie moze sie przekonacie. przedewszystkim panowie bez zbednych emocji to tu nie pomoze!a jedynie KLUBOWI zaszkodzi. ps.jesli chodzi o moje zdanie to kroki podjete sa zbyt pochopne moze wystarczyło by w tym przypadku odebrac tytuł HONOROWY? i zamienic na sympatyka czy cos?w koncu wina tkiwi nie tylko po jednej stronie prawda? pozdrawiam i apeluje o rozsondek panowie! |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-07-02 10:06:59 PANOWIE KONIEC KLUTNI PODAC SOBIE LAPKI NA ZGODE STAŁO SIE TO CO SIE STALO NIE MA SESU SIE KLUCIC KARZDY MA SWOJA RACJE I INNY PUNKT WIDZENIA WIEC LAPKI NA ZGODE WYCIAGNAC I NIE KLUCIC SIE ![]() |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-07-02 10:39:17
Mosze podasz przyklad i sprostujesz. Ale: nie napisalem nieprawdy i nie byla to rozmowa ojakis osobistych tajemnicach, a ogolnie o miloszu.
ale ile przy tym niepotrzebnej dyskusji wywolales to juz nie pamietasz....
Jakos mnie to nie smuci i jakos mi glupio nie jest A prawdziwe jest to, co napisalem. Kara bedzie, ale jednoczesnie nalezy brac poprawke na wiek Milego i typowe dla tego wieku sprawy, zagrania, zachowania. Zobaczymy, co powiesz jak Twoj syn bedzie w wieku Milego...
a glupie grozby Bartka
nie warto. Obaj wiemy, ze moze skoczyc. Goral: protest trwa. |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-07-02 10:50:34
Mosze podasz przyklad i sprostujesz. Ale: nie napisalem nieprawdy i nie byla to rozmowa ojakis osobistych tajemnicach, a ogolnie o miloszu.
Napisałeś coś takiego: "A mylisz sie w ocenie Milego, twierdzac, iz jest on urodzonym chamem..." u mnie w privie do Ciebie było coś innego, była ocena zachowania a nie nazywanie kogokolwiek "urodzonym chamem". Szkoda, że nie czujesz różnicy... A na zarzut o "niepotrzebnej dyskusji" stwierdzam, że przekonany jestem, że swobodna wymiana myśli jest wartością , której nie warto poświęcać dla świętego spokoju. [ wiadomość edytowana przez: Grzegorz2107 dnia 2004-07-02 10:53:33 ] |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-07-02 10:54:37 no dobra, przyznje, nie nazwales Milego urodzonym chamem wprost.
jesli blednie czytalem pomiedzy wierszami, to przepraszam. ale dokladnie o te ocene zachowania mi chodzilo. i nadal uwazam, ze sie mylisz. a rada nad tym debatuje, wiec moze skoczylbys juz niepotrzebne dyskusje i przyjal WRESZCIE DO WIADOMOSCI, ZE COS W TEJ SPRAWIE BEDZIE ZROBIONE!!!! i wez juz przestan judzic innych. Bo ostatnio chyba tylko tym sie zajmowales, panie psychologu |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-07-02 10:57:52 Adamie , Grzegorzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstydzcie sie!!!!!!!!!!!!!!!! jaki wy przykład dajecie młodszemu pokoleniu!!!!!!!!!! chłopaki skonczcie juz no!!! dajcie spokój!!! jak qrwa chcecie zwalcie wine na mnie i po wszystkiemu uwaga uwaga to ja arsen jestem winny!!!! krzyzujcie ale dajcie juz spokój ty bredniom!!!! racja i tak jest po stronie Boga |